Få odds 12 på Liverpool-sejr hos 888

888 giver alle nye kunder boostede odds på kampen mellem Liverpool og Atlético Madrid. Man kan spille op til 50 kroner og vinde maksimum 1.000 og 600 kroner på henhodsvis Atlético og Liverpool-sejr. Kampen spilles tirsdag den 17. februar klokken 21 på Atléticos hjemmebane Metropolitano. Der er på forhånd lagt op til et brag af en kamp mellem Atlético, som har en af Europas stærkeste defensiver og Liverpools skarpe offensiv. Du skal være opmærksom på, at dette spil skal være dit f’rste på din nye konto.

 

 

Opret din konto hos 888

 

 

Sådan får du boostede odds på Atlético-Liverpool

  1. Du skal være ny kunde hos 888.
  2. Indsæt minimum 70 på din nye konto.
  3. Brug dit første spil på kampen mellem Atlético og Liverpool.
  4. Spil for mellem 10 og 50 kroner på enten Atlético eller Liverpool for at få boostede odds.
  5. Din gevinst vil bliver udbetalt indenfor 72 dage.
  6. Du skal gennemspille din gevinst minimum seks gange i løbet af 60 dage.

Det skal du bruge dit boostede odds på

Når du har oprettet dig hos 888, og dermed er klar til at spille på kampen, skal du naturligvis beslutte, hvem du tror vinder. Du kan frit vælge, om du vil spille på sejr til Atlético eller Liverpool. Hvis du vælger at spille 50’er vinder du 600 kroner på Liverpool, mens en sejr tl Atlético vil udløse hele 1.000 kroner. Vi kommer her med vores bud på, hvem der ender med at løbe med sejren i Madrid.

Liverpool har nærmest været uslåelige i denne sæson. Kun Napoli og Aston Villa har slået the Reds – i sidstnævnte kamp stillede Liverpool som bekendt med reserver. Nu kan det ikke gå galt i Premier League, så Liverpool kan så småt begynde at fokusere på Champions League. Her har man fået en svær modstander i ottendedelsfinalerne i Atlético Madrid. Atlético har et fantastisk forsvar, som har præsteret i ligaen såvel som i Europa gennem denne sæson. Liverpools offensiv er dog også ekseptionel, så det bliver uden tvivl en interessant kamp, hvor Liverpool skal åbne Atléticos forsvar.

Liverpool vinder

Det tror vi også, at de lykkes med. Liverpool har gennem sæsonen vist, evner når det kommer til at åbne modstanderens forsvar og stå godt defensivt. Atlético har på den side problemer med det ofensive. Man har således blot scoret 25 gange på 24 kampe i La Liga, hvilket endnu engang bevidner om, hvor stærkt deres forsvar er i og med, at de trods alt ligger på fjerdepladsen. Liverpools angreb er dog af en anden kaliber end det, som de er oppe mod i Spanien. Vi tror at the Reds for bolden forbi Oblak mindst én gang.

Sidder man til gengæld og har fidus til Atlético er der som nævnt meget gode penge at hente på en sejr til dem. Det er som nævnte ikke udelukket, at Atlético kan spille til nul. Får de oven i købet scoret bare et enkelt mål er man altså pludselig 1.000 kroner rigere. Det mest sandsynlige er dog, at Liverpool får skovlen under dem.

 

 

Opret din konto hos 888

 

 

 

Regler og vilkår

Kampagnen gælder udelukkende nye spillere hos 888. Du skal have indbetalt mimimum 70 til din konto. Dit første spil skal bruge på, at enten Liverpool eller Atlético Madrid vinder kampen. Der skal være tale om et før-kampen væddemål. Du kan spille for minimum ti kroner og maksimum 50 kroner. Spiller du for mere end 50 kroner, vil din gevinst bliver udbetalt til normalt odds. Hvis du vil deltage i kampagnen, kan du ikke foretage din indbetaling med Skrill/Moneybookers, Du kan ikke cash ouut eller boost billetter. Dette gælder også, hvis der er gjort brug af “luk væddemålet” funktionen. Væddemålet kan ikke kombineres med andre væddemål.

Din ekstragevinst vil blive udbetalt inden for maksimum 72 timer. Din bonus skal omsættes seks gange til minimum odds 1,5. Bonussen kan kun omsættes på sportsvæddemål. Det kvalificerede væddemål slaæ være foretaget indenfor 90 dage af spilkontoens registrering. Tilbuddet om forhøjede odds er tilgængeligt for de første 1000 berettigede spillere på væddemålet. Kampagnen er begrænset til én pr. person, husstand, IP-adresse, enhed, e-mail adresse eller betalingsmiddel.

888sport har ret til at begrænse berettigelsen for kundder til at deltage ved hvilken som helst kampagne. 888sport har desuden ret til at tilbageholde eller trække en hvilken som helst bonus samt gevinster gevinster vundet på disse tilbage, hvis bonussen er blevet fejlagtigt kreiteret eller der forekommer tegn på misbrug. 888 sport har ret til at suspendere, modificere eller aflyse kampagnen på et hvilket som helst tidspunkt uden forudgående meddelelse.