Vanvittigt Mr Green-tilbud: Spil 500 kroner risikofrit på BIF-sejr mod Vejle

Hvis du endnu ikke er kunde hos Mr Green, så har vi fundet et yderst fordelagtigt tilbud til dig. Du kan nemlig spille mellem 200 og 500 kroner på Brøndby-sejr over Vejle på søndag, og hvis de blå-gule fra Vestegnen ikke vinder, så får du hele din indsats tilbage igen.

Det eneste krav er, at du skal spille enten 200, 300, 400 eller 500 kroner på BIF-sejr. Ender kampen uafgjort eller med tre point til Vejle, så vil du modtage et free bet på samme størrelse som dit indskud.

 

Spil op til 500 kr. risikofrit på BIF her

 

Sådan fungerer det

Det tager ikke meget mere end et par minutter at gøre brug af dette gode tilbud hos Mr Green. Her er alt, hvad du skal gøre:

  1. Gå til Mr Greens kampagneside
  2. Tryk på “Tilmeld dig!”
  3. Opret en konto og indbetal penge
  4. Spil 200, 300, 400 eller 500 kroner på BIF-sejr

Først og fremmest skal du trykke på enten den grønne knap eller linket foroven for at komme videre til den korrekte kampagnesiden hos Mr Green. Herinde finder du en knap, som der står “Tilmeld dig!” på. Den sender dig videre til oprettelsessiden, hvor du udfylder dine personlige oplysninger, opretter en bookmakerkonto og indbetaler penge på siden. Herefter er du klar til at spille på, Brøndby slår Vejle. Husk kun spil for hele hundrede gælder. Det skal altså være et væddemål på enten 200, 300, 400 eller 500 kroner.

Hvis BIF vinder, så får du din gevinst ganske som normalt. Skuffer de blå-gule fra Vestegnen, så vil du modtage et free bet på samme størrelse som dit indskud indenfor et døgn (24 timer). Du kan se opgøret på TV3+ søndag aften klokken 18:00, og der er optakt allerede fra klokken 17:00.

 

Derfor tager BIF tre point i Nørreskoven

Alexander Zorniger og Brøndby var længe inde i en rigtig skidt periode, men det virker til, at de er kommet tilbage på sejrssporet nu. Det er i hvert fald blevet til fire vunde kampe på stribe over henholdsvis AGF, Marienlyst, SønderjyskE og Hobro med en samlet målscore på 9-1. Vigtigst af alt så er de begyndt at holde buret rent igen, hvilket de havde meget svært ved tidligere. Man skal selvfølgelig heller ikke glemme, at de har Kamil Wilczek på holdkortet. Den polske angriber er altid god for et mål eller to, og han kunne sagtens komme på tavlen i Nørreskoven mod Vejle. Polakken har indtil videre noteret sig for 15 scoringer i 22 opgør. Han var både på tavlen mod århusianerne og sønderjyderne.

 

Mr Greens regler og vilkår

Dette tilbud gælder fra torsdag den 6. december til og med kampstart (søndag den 9. december klokken 18:00). Du kan gøre få det risikofrie spil, hvis du endnu ikke har oprettet en konto hos Mr Green. Kun væddemål på mellem 200 og 500 kroner vil tælle. Derudover er det kun spil for hele hundrede, som er inkluderet i dette tilbud (200, 300, 400 eller 500 kroner). Hvis BIF ikke vinder, så får du et free bet senest 24 timer efter, at opgøret er fløjtet af.

 

Spil op til 500 kr. risikofrit på BIF her

 

Officielt logo for Mr Green