Tilbuddet er udløbet: Klik her for at se aktive freebets

Det er endelig blevet tid til VM i fodbold, og det fejrer Oddset, hele Danmarks bookmaker, med at give alle spillere et 50 kroner frit spil på slutrunden helt gratis. Alt du skal gøre er blot at følge det grønne link forneden, hvorefter du kan hente dit gratis spil. Hvis du ikke allerede har en konto, skal du oprette sådan en, hvilket er gratis, og så kan du spille løs på slutrunden i Rusland.

Bookmaker is inactive

Sådan får du dit frie spil

For at få dit 50 kroner frie spil hos Danske Spil skal du blot følge fem simple trin, der ikke tager mere end et kort øjeblik.

  1. Følg det grønne link
  2. Opret konto hos Danske Spil og login
  3. Vælg: “Min side”
  4. Vælg “Oddset Bonus” og bagefter “NYE TILBUD”
  5. Tryk “Benyt tilbud”

Det første du skal gøre er som sagt at følge det grønne link på denne side. Det fører direkte til Danske Spils opretningsside. Her skal du oprette en konto, hvis du ikke allerede har en. Det er gratis at oprette en konto, og så snart det er gjort, kan du hente dit frie spil. Herefter følger du simpelthen bare ovenstående guide, og så er du klar til at oddse 50 kroner på VM helt gratis.

Tilbuddet er tilgængeligt mellem den 5. og den 16. juni, så det gælder om at skynde sig. Du kan bruge spillet på samtlige VM-markeder, og det kan benyttes fra både computer, mobil, tablet og i Oddset App. Du vælger selv, hvorvidt du vil spille live eller prematch. Dermed er der altså ubegrænset valgmuligheder for at bruge free bettet.

Få 500 kroner i VM bonus

Hvis du ikke allerede har en konto hos Danske Spil, kan du udover et frit spil på 50 kroner, også få dig en stor VM odds bonus på 500 kroner. Denne bonus gives til alle nye spillere, der indsætter mindst 500 kroner. Dermed er man garanteret en fremragende start på sine VM odds, med både en bonus og et gratis spil.

Danske Spil er en oplagt bookmaker at bruge til odds på VM. Den har et enormt spiludvalg, der inkluderer massevis af underholdende specials. Samtidig er oddsene altid blandt de højeste på markedet, så du får de perfekte muligheder for at tjene penge på odds.

Danske Spils odds bonus skal gennemspilles seks gange til odds 1,50 eller højere indenfor 60 dage før, at den kan udbetales.

Tilbuddets regler og vilkår

Det er helt gratis at modtage et frit spil fra Danske Spil til VM. Når du spiller, skal du blot vælge din kupon og så vælge det frie spil på 50 kroner som indsats og gennemføre spillet. Du kan godt spille mere end 50 kroner på sin kupon, men de 50 kroner fra free bettet bliver i så fald blot trukket fra det samlede indskud.

Du skal sætte hele dit frie spil på én kupon. Du kan altså ikke dele dine 50 kroner op i flere kuponer.

Hvis dit spil går hjem, får du nettogevinsten udbetalt. Det vil sige, at du får overskuddet fra din kupon sat ind på kontoen. Spiller du 50 kroner til odds 3,00, får du altså 100 kroner udbetalt. Udregningen ser ud således: 50 kroner x 3,00 – 50 kroner = 100 kroner.

Der er ingen omsætningskrav forbundet med gevinsten. Den kan altså frit hæves, så snart den er vundet.

Bookmaker is inactive