Få et 300 kroners risikofrit spil på FCK-sejr mod Bordeaux hos Mr Green

Torsdag klokken 21:00 skal Ståle Solbakken og FC København op imod Andreas Cornelius, Lukas Lerager og resten af Bordeaux-spillerne hjemme i Telia Parken. Holdet fra hovedstaden er pisket til sejr, hvis de vil videre fra gruppespillet, så der bliver bestemt ikke sparet spillere.

Nye kunder hos Mr Green kan få et 300 kroners risikofrit spil på FCK-sejr, hvilket bestemt må siges at være yderst anbefalelsesværdigt, når man tænker på deres situation. Det eneste krav er sådan set, at du spiller lige præcis 300 kroner på tre point til københavnerne. Derudover er det risikofrie spil ikke underlagt noget som helst gennemspilskrav. Det vil altså sige, du ikke behøver at gennemspille eventuelle gevinster, før du kan udbetale dem direkte til din bankkonto!

 

Spil 300 kroner risikofrit på FCK

 

Alt du skal gøre

Hvis du godt kunne tænke dig et 300 kroners risikofrit spil på en sejr til FC København hos Mr Green, så skal du bare følge denne simple fire-trins-guide.

  1. Gå til Mr Greens kampagneside
  2. Klik på “Tilmeld dig!”
  3. Opret en konto og indbetal penge
  4. Spil 300 kroner på FCK-sejr

Først og fremmest skal du selvfølgelig have oprettet en bookmakerkonto hos Mr Green. Det gør du ved at trykke på enten linket eller den grønne knap foroven, hvilket sender dig videre til deres kampagneside. Derinde trykker du på den gule knap med skriften “Tilmeld dig!”. Herefter udfylder du bare dine personlige oplysninger, opretter kontoen og indbetaler 300 kroner på siden. Nu er du klar til at spille risikofrit på tre point til Ståle Solbakkens spillere. Vær venligst opmærksom på at det kun er spil for lige præcis 300 kroner, som tæller med i denne kampagne.

Når det er gjort, så kan du slappe af og vente til på torsdag. Det altafgørende Europa League-opgør fra Gruppe C bliver i øvrigt vist klokken 21:00 på 6’eren. Der er optakt allerede fra klokken 20:00, så du kan komme i den helt rette stemning inden kampstart.

 

Mr Greens regler og vilkår

Tilbuddet gælder fra mandag den 10. december til og med kampstart torsdag den 13. december og kan kun benyttes af nye spillere. Eksisterende kunder kan altså ikke få et 300 kroners risikofrit spil på FC København. Derudover er det kun spil for det fornævnte beløb, som vil give et risikofrit spil, hvis FCK skulle gå hen og spille uafgjort eller tabe.

Dit risikofrie spil bliver udbetalt indenfor 24 timer efter opgøret er fløjtet af, hvis københavnerne ikke vinder. Det er ikke underlagt nogen som helst form for omsætningskrav. Du skal altså overhovedet ikke spekulere på at gennemspille eventuelle gevinster fra dit free bet, før du kan udbetale dem.

 

Spil 300 kroner risikofrit på FCK

 

Officielt logo for Mr Green