Danske Spil i gavehumør: Giver 100 kr. frit live spil til VM-finalen

Bookmakertilbud fra Danske Spil, hvor spillerne kan få et 100 kr. frit live spil på VM-finalen ved at oddse 100 kroner før kampstart

VM-finalen er lige rundt om hjørnet, og Danske Spil giver nu alle spillere muligheden for at få et frit live spil på 100 kroner på kampen. Alt man skal gøre er at spille 100 kroner på finalen før kampstart, og så får man altså et ekstra spil, der frit kan bruges så snart, kampen er fløjtet igang. Det er kort sagt to spil á 100 kroner for et spils pris.

 

Hent dit gratis spil her

 

Sådan får du frit live spil på VM-finalen

Der er ingen slinger i valsen fra Danske Spils side. Man skal blot gennemføre følgende trin for at få sit frie spil på VM-finalen.

  1. Gå til Danskespil.dk
  2. Spil 100 kroner på VM-finalen
  3. Få 100 kroner frit live spil

For at kunne udnytte Danske Spils fremragende tilbud om et gratis spil på VM-finalen skal man naturligvis have en konto hos bookmakeren. Sådan en er heldigvis nem at få fat på, da det kun tager et øjeblik at oprette den. Som ny spiller kan man endda få 500 kroner i odds bonus, hvis man indsætter mindst 500 kroner. Dermed har man altså 1.000 kroner, der kan bruges til at oddse på VM-finalen, Tour de France og resten af Danske Spils enorme spiludvalg.

Så snart man har sin konto klar, skal man selvfølgelig spille mindst 100 kroner på ét væddemål på VM-finalen mellem Frankrig og Kroatien. Man skal altså sætte sit kvalificerende spil som et singlevæddemål, men Danske Spil har så stort et udvalg på VM-finalen, at der er muligheder nok for at finde et godt spil.  Det kvalificerende spil skal sættes online. Til gengæld bestemmer man selv om dette gøres på computer, mobil, tablet eller i Oddset Appen.

Ligeså snart spillet er sat, får man sit frie live spil. Det bliver aktiveret ligeså snart, at finalen fløjtes igang.

 

Det skal du spille på

Danske Spil har et enormt udvalg af spil på VM-finalen. Der er simpelthen et hav af forskellige ting at spille på, så man kommer ikke til at mangle valgmuligheder. Det svære er selvfølgelig at skille skidt fra kanel og finde de rigtig gode spil.

Vi forventer en tæt og målfattig kamp. Kroatien har spillet 1-1 i samtlige playoff-kampe og Frankrig hev en smal 1-0-sejr hjem over Belgien i semifinalen. Det er samtidig to pragmatiske trænere, der mødes og ingen af dem har ambitioner om at spille sprudlende fodbold. Kun sejren tæller på dette tidspunkt, og de går gerne på kompromis med kampens kvalitet.

Danske Spil giver odds 3,45 på uafgjort og under 2,5 mål efter regulær spilletid. Det ligner et rigtig godt spil, da meget tyder på, at kampen går i forlænget spilletid endnu engang.

Er man typen, der foretrækker et mere sikkert spil med lav risiko, anbefaler vi, at Frankrig ender som samlet vinder til odds 1,43. Her udløses gevinsten så længe, franskmændene løfter pokalen. Frankrig kampens åbenlyse favorit, og de har set rigtig godt ud på det seneste. Didier Deschamps tropper spiller ikke sprudlende fodbold, men de utrolig effektive. Der er ingen slinger i valsen fra Frankrig af, og de er endnu ubesejrede. Derudover har franskmændene generelt et højere niveau, og deres bredde er derudover også stærkere.

Det bedste argument for fransk sejr er dog, at Kroatien har været i forlænget spilletid i deres tre seneste kampe. De kroatiske spillere bør derfor være markant mere slidte end franskmændene på nuværende tidspunkt. Efter en hård turnering må de have tunge ben, og det vil uden tvivl gøre ondt i finalen.

 

Sådan bruger du dit live spil

Så snart man er logget ind på sin Danske Spil-konto og har oddset på VM-finalen, står ens frit spil klar. Dette kan bruges så snart, Frankrig – Kroatien går igang. Her skal man simpelthen bare vælge et livespil på kampen, indtaste 100 kroner i beløbsfeltet og så vælge “frit spil” ovenover Køb-knappen. Her trykker man så på “100 kr. Frit LIVE Spil”, hvorefter man gennemfører købet af sit spil. Dernæst er det bare at læne sig tilbage i sofaen og håbe på, at ens frit spil går hjem.

 

Hent dit gratis spil her

 

Bookmakeren Danske Spils officielle logo på grøn baggrund