Deontay Wilder mod Tyson Fury: Livestream, odds, optakt & spilforslag

Årets største boksebrag løber af stablen natten til søndag i Los Angeles, når de to ubesejrede boksegiganter Deontay Wilder og Tyson Fury skal kæmpe en hård kamp om WBC-titlen i sværvægt. Det helt store spørgsmål er selvfølgelig, om det bliver The Bronze Bomber eller The Gypsy King som forlader Staples Center som mester.

Der er dog også mange andre gode spørgsmål forud for sådan en stor boksebegivenhed. Hvordan finder man et Wilder mod Fury livestream? Hvor får man de bedste odds på Wilder mod Fury og så videre. Alt dette og meget mere finder du lige her i denne artikel.

 

Odds på Wilder vs. Fury hos bet365

 

Odds på Wilder mod Fury

Deontay Wilder er blevet udråbt som forhåndsfavorit af bookmakeren bet365, hvilket naturligvis hænger sammen med, at den 33-årige boksegigant har en imponerende 40-0-rekord og er på hjemmebane. Som om det ikke var sindssygt nok, så har han vundet 39 af disse kampe på enten knockout (KO) eller teknisk knockout (TKO). The Bronze Bomber vil helt sikkert gå efter en tidlig knockout, præcis som han plejer, men Tyson Fury er en bokser med tonsvis af teknisk snilde.

Derudover så er den 30-årige Gypsy King også relativt hurtig i forhold til hvor stor han er, hvilket betyder, at han kan vælge forskellige tilgange til kampen mod Wilder. Fury har dog ikke mødt nogle nævneværdige modstandere siden 2015, hvor han besejrede legenden Wladimir Klitschko i et vaskeægte boksebrag. Hans to kampe i år har været mod relativt nemme modstandere; Sefer Seferi og Francesco Pianeta. Her på redaktionen hælder vi mest til Deontay Wilder, og vi anbefaler, at man oddser på ham som vinder. Men hvordan snupper han sejren er det næste store spørgsmål?

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

 

Odds på vindermetoden

Efter at have konkluderet hvem der vinder boksebraget, så kan man jo passende tage et kig på vindermetoden. Her er der tre forskellige valgmuligheder. Først og fremmest kan man selvfølgelig vinde på enten KO, TKO eller diskvalifikation (DQ). Skulle det ikke ske, så bliver det hele afgjort på point eller teknisk afgørelse. Bliver der overhovedet ikke fundet en vinder, så er der tale om uafgjort eller teknisk uafgjort.

Vi hælder mest til førstnævnte scenarie, da Wilder som skrevet før har vundet på enten KO eller TKO 39 ud af 40 gange. Tager man et kig på Fury, så har han vundet 19 ud af sine 27 kampe på KO eller TKO. Vi tror altså, at The Bronze Bomber ender med at sende The Gypsy King i gulvet og vinde på KO, TKO eller DQ. Vil man tilføje endnu mere spænding og jagte en endnu større gevinst, så kan man også tage et kig på, i hvilken runde det ender med at ske.

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

 

Odds på vinderrunden

Det sidste spørgsmål som vi skal have besvaret er; i hvilken runde ender Wilder med at ramme Fury med sit vanvittige venstre hook. Deontay Wilder vil være fuld på fra første sekund, da han som regel går efter at knockoute sine modstandere så hurtigt som muligt. Det kan man da også tydeligt se på hans stats, hvor 97,5 procent af kampene er blevet vundet på enten knockout eller teknisk knockout. Senest måtte han dog vente helt indtil tiende omgang, før han fik slået Luis Ortiz på TKO.

Umiddelbart tror vi mest af alt på en tidlig afgørelse af dette boksebrag. The Bronze Bomber kommer efter vores bedste overbevisning ud og afgører det hele indenfor de første tre runder. Vi anbefaler altså at spille på, Deontay Wilder vinder i runde 1 – 3. 

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

 

Livestream Wilder mod Fury

Sidste skridt på vejen mod den perfekte søndag nat er naturligvis at få fingrene i et Wilder mod Fury livestream. Her er der rig mulighed for at få det hele med på Pay-Per-View hos ViaPlay. Du kan købe dig adgang til årets største boksebrag med massevis af optakt og nedtakt for den nette sum af 499 kroner. Alt du skal gøre for at få adgang er sådan set bare at følge disse tre simple trin.

  1. Gå til ViaPlays hjemmeside
  2. Tryk på “sport” og vælg herefter “Wilder mod Fury”
  3. Betal 499 kroner og så kan du livestreame løs

Vær venligst opmærksom på at dette event er Pay-Per-View hvilket vil sige, at du ikke får adgang til det ved at købe det normale ViaPlay Sports-abonnement. Du skal altså købe årets største boksebrag sideløbende med dit abonnement, hvis du har sådan et.

 

Livestream Wilder vs. Fury hos ViaPlay

 

Wilder mod Fury livestream hos ViaPlay

Billede af: Showtime (WikiCommons)