AGF har gjort et scoop med ansættelsen af Morten Wieghorst, som af mange regnes for en af landets bedste trænere. Ifølge bookmakeren NordicBet er AGF nu endnu tættere på en hurtig tilbagevenden til landets bedste række.

I Aarhus har den stået på solid oprydning de seneste uger. Først røg sportschefen, så træneren og senest talentchefen. Med en underskrevet kontrakt fra Morten Wieghorst er genopbygningen nu for alvor begyndt på Fredensvang.

Wieghorst blev senest nævnt som emne i Celtic og har solid succes i bagagen fra sin fortid som cheftræner i FC Nordsjælland, U21-landstræner og assistent i Swansea. Det er en bedrift af de større, at det er lykkedes AGF at lokke en så stor trænerkapacitet til at tage en tjans i 1. division. Den bliver til gengæld kort, lyder vurderingen fra bookmakeren NordicBet, der efter dagens nyhed har sænket oddset på AGF-oprykning fra 1,60 til 1,47.

“Når man afslutter en sæson med 11 nederlag i træk, siger farvel til hele den sportslige ledelse og mister halvdelen af holdet, så er man ikke bare per automatik storfavorit til en hurtig tilbagevenden til Superligaen. Ansættelsen af en træner som Wieghorst tyder dog i den grad på, at AGF har store ambitioner for de kommende år,” siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen og fortsætter:

“Alene det at få overtalt en træner, som for tre måneder siden forberedte Swansea til møder mod Chelsea og Liverpool, til nu at overtage en 1. divisionsklub har krævet en klokkeklar plan for fremtiden. Heri indgår med sikkerhed en hurtig oprykning til Superligaen, og meget gerne i første hug. Med Wieghorst ved roret har vi stor tiltro til, at den mission vil lykkes.”

 

Gå til NordicBet for at oddse på AGF her – >

 

Spiller AGF i Superligaen i sæsonen 2015/16?

Ja               1,47

Nej             2,50