Lørdag er der London-derby i Premier League, når West Ham United og Tottenham Hotspur tørner sammen på London Stadium. Det er Østlondon imod Nordlondon, og en kamp som begge hold vil gøre alt for at vinde.

Hjemmeholdet har langt fra fået den start på sæsonen, som de havde håbet på. På trods af store indkøb er West Ham startet katastrofalt, og de ligger i øjeblikket i bunden af ligaen. Blot fire point er det blevet til i alt i ligaen, men der har været tegn på bedring på det seneste.

Tottenham er startet noget bedre, og de er ligeledes kommet godt fra land i både Carabao Cuppen og Champions League. Spurs er dog stadig hårdt ramt af skader, og Mauricio Pocchettinos trup er derfor ramt på bredden.

Hos bookmakerne er Tottenham, der vandt sølv i sidste sæson, naturligvis favoritter. Hos bwin udbydes der odds 1,60 på en Tottenham-sejr, imens en West Ham-sejr belønnes med odds 5,50. 

Hvis du elsker livebetting og promotions, er bwin den perfekte bookmaker for dig. Læs vores anmeldelse af bwin her.

 

Spil på kampen hos bwin >>

 

Optakt: West Ham United – Tottenham Hotspur

West Ham United

Ambitionerne var tårnhøje i West Ham United forud for denne sæson. Efter startvanskelighederne på London Stadium i sidste sæson havde truppen endelig vænnet sig til det nye stadion, og der blev investeret massive summer i nye spillere. Ind kom blandt andet Javier Hernandez, Marko Arnautovic, Joe Hart og Pablo Zabaleta, imens klubben også sagde farvel til en stor portion af førsteholdets dødvægt.

På trods af de mange indkøb startede West Ham dog sæsonen forfærdeligt. De første tre ligakampe blev tabt, og især 3-0 nederlaget på udebane imod Newcastle United før landskampspausen gjorde ondt. Men så var det som om, at fanden tog ved de rød-blå West Ham-spillere. Efter landskampspausen har de nemlig været fremragende, og det er blevet til to sejre og en uafgjort. De startede med at slå Huddersfield 2-0 på hjemmebane, hvorefter det blev til 0-0 ude imod West Bromwich Albion i sidste weekend. I midtugen smadrede The Hammers Bolton med 3-0 i Carabao Cup, og klubben kan dermed igen tillade sig at se opad i tabellen.

Til kampen imod Tottenham forventes West Ham-manager Slaven Bilic at stille op i en 5-3-2 formation med Andy Carroll og Hernandez på toppen. Dette giver den klassiske engelske konstellation med en høj targetman og en mindre og mere bevægelig skarpretter ved siden af ham.

Tottenham må dog undvære midtbanespillerne Manuel Lanzini og Pedro Obiang, der begge er skadede. Det samme er forsvarsspilleren James Collins, imens Edmilson Fernandes er tvivlsom.

 

Tottenham Hotspur

Christian Eriksen og Tottenham har været flyvende på det seneste. Spurs er oppe på fem kampe i træk uden nederlag, og de er kommet perfekt fra land i både Champions League og Carabao Cup. I sidstnævnte turnering slog de i midtugen Barnsley med 1-0 på hjemmebane, og Pocchetinos mænd ligner igen et hold, der kan være med helt fremme i alle turneringer.

Spurs har blot tabt tre af deres seneste 28 ligakampe, men de har haft problemer på hjemmebane. Tottenham er i gang med at bygge et nyt stadion, hvorfor de i denne sæson spiller deres hjemmekampe på Wembley. Det er dog tydeligt, at stadionet ikke giver Spurs nogen hjemmebanefordel, og iblandt klubbens fans snakkes der højlydt om “The Wembley Curse”, Wembleyforbandelsen. I sidste sæson, hvor de spillede Champions League på Wembley, blev det blot til en enkelt hjemmesejr, og i denne sæson har de endnu ikke vundet på hjemmebane i ligaen. Her har de tabt til Chelsea og spillet uafgjort imod upåagtede Burnley og Swansea City.

Der kan dog være tegn på, at Spurs er på vej til at slippe af med forbandelsen. I Champions League slog de nemlig Borussia Dortmund med 3-1 på hjemmebane, imens det i midtugen blev til en 1-0-sejr imod Barnsley i Carabao Cup.

Til kampen imod West Ham må Tottenham undvære de skadede stamspillere Erik Lamela, Danny Rose og Victor Wanyama. Derudover er venstreback Ben Davies tvivlsom. Han forventes dog at blive klar til kampen.

 

Spilforslag

Det er altid svært at forudsige udfaldet af et derbies. Som de fleste ved, lever disse kampe deres eget liv, og de foregår ikke på samme præmiser som normale kampe. En ting er dog sikkert; begge hold vil gøre alt for at tage sejren og sikre sig håneretten. Vi tror derfor, at det bliver en intens affære, hvor begge hold vil forsøge at sætte sig på opgøret.

Det er derudover en kamp i mellem to hold, der begge er i fin form for tiden og strutter af selvtillid. Vi forudser derfor, at de de vil frem på banen og udnytte deres mange offensive våben. Odds 1,60 på, at begge hold scorer hos bwin er derfor et rigtig godt spil.

 

Spil på kampen hos bwin >>