Kamp: Danmark – Tunesien

Spilforslag: Under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,76

Spilstop: 22. november kl. 14:00

Bookmaker: LeoVegas

ODDSFORSLAG TIL DANMARK – TUNESIEN

● Spilletid: Tirsdag ​​den 22. november kl 14:00

● Sted: Education City Stadium (Qatar)

Danmark får en stille start på VM-slutrunden

Landstræner Kasper Hjulmand skal have fundet den rette taktik for at indlede gruppespillet med en sejr og sørge for at få 3 point på kontoen. Men det kan blive en tæt og taktisk affære. Og det kan blive yderst varmt for de danske landsholdsspillere på grønsværen.

Tunesien kvalificerede sig til kvartfinalen ved sidste års African Cup of Nations. Det var ofte meget chancefattige kampe og Tunesien tabte da også i kvartfinalen til Burkina Faso med 0-1.
I 4 ud af 5 kampe ved African Cup of Nations endte kampene med enten 1-0 eller 0-1.

Danmark bliver en svær modstander for Tunesien, og de vil sandsynligvis komme med et defensivt fokus og de har vist sig at være meget kompakte i både kvalifikationskampe og ved African Cup of Nations. Forsvaret er klart den stærkeste del af holdet, men Tunesien ser meget tynde ud i offensiven.

I første gruppekamp er holdene gerne mere forsigtige og tager ikke unødige risici.

De danske forsvarsspillere skal dog være opmærksomme på Anis Slimane fra Brøndby-angrebet, der må være opsat på at vise sig frem.

Hent Episke Super-odds på Qatar – Ecuador hos ComeOn

ComeOn tilbyder odds 2,00 for Over 0,5 mål scoret i åbningskampen Qatar – Ecuador søndag den 20. november kl. 17:00; deres normale odds er 1,04. Maks. indsats for dette odds 2,00 er 100 kr.