Vind billetter til Sevilla – Bilbao med NordicBet og mød Simon Kjær

Hos NordicBet har de et samarbejde med den danske landsholdskaptajn Simon Kjær, og nu har du muligheden for at vinde en tur til Sevilla og møde ham. Der er endda også gode chancer for at snuppe free bets og free spins. Alt du skal gøre er at tilmelde dig kampagnen og omsætte på deres sportsbook fra den 1. april til og med den 28. april. Der findes to vindere af førstepræmien hver uge.

 

Deltag i konkurrencen hos NordicBet

 

Sådan vinder du en tur til Sevilla

Hvis du gerne vil have en chance for at vinde billetter til Sevilla – Bilbao, skal du følge disse trin.

  1. Gå til kampagnesiden hos NordicBet
  2. Tryk på “Tilmeld dig”
  3. Omsæt i sportsbook til odds 1,30 eller højere
  4. Vinderne bliver fundet hver mandag

Vi sender dig direkte videre til NordicBets kampagneside med et enkelt tryk på linket eller knappen foroven. Herinde skal du tilmelde dig kampagnen, da du ellers ikke vil deltage i konkurrencen. Du skal kun tilmelde dig en enkelt gang. Herefter handler det sådan set bare om at omsætte på deres sportsbook til mindst odds 1,30 for at optjene lodder. Jo mere du omsætter desto større er dine vinderchancer. Mandag bliver der udtrukket to heldige deltagere som skal en tur til Sevilla for at se fodbold og møde Simon Kjær. Der er dog også en masse andre fede belønninger, som du kan læse meget mere om i det næste afsnit.

 

Gode belønninger hver uge

Denne konkurrence kører i fire separate uger. Den første uge er fra mandag den 1. april til og med søndag den 7. april. Anden uge kører fra mandag den 8. april til og med søndag den 14. april. Uge tre er fra mandag den 15. april til og med søndag den 21. april. Fjerde og sidste uge kører fra mandag den 22. april til og med søndag den 28. april.

Hvis du omsætter for 100 kroner mellem søndag klokken 00:01 og den efterfølgende søndag klokken 23:59, vil du modtage et 50 kroners free bet samt 10 free spins. Omsætter du for en plovmand, modtager du et 100 kroners free bet og 20 free spins. Når du at omsætte for 2.000 kroner, vil du få et 200 kroners free bet samt 45 free spins. Rammer du 5.000 kroner i omsætning, vil der ligge et free bet på 500 kroner og 20 free spins og vente på dig. Sidst men ikke mindst kan du få et 1.000 kroners free bet og 50 free spins, hvis du omsætter for 10.000 kroner. Dette er muligt alle fire uger, som konkurrencen kører.

Vær venligst opmærksom på at du kun modtager én belønning hver uge. Det vil altså sige, at du får det højeste niveau som du har omsat for.

 

Regler og vilkår hos NordicBet

Kampagnen er åben for samtlige danske NordicBet-spillere som ikke er ekskluderet fra bonusser og kører fra mandag den 1. april klokken 12:00 til og med søndag den 28. april klokken 23:59. Det er kun nødvendigt at tilmelde sig denne kampagne en enkelt gang. Du modtager lodder, når du rammer et nyt niveau, og det er muligt at tjene op til fem lodder hver uge. Alt i alt bliver der uddelt otte vinderpakker, hvilket vil sige, at der findes to vindere af turen til Sevilla om ugen. Vinderne bliver udtrukket hver mandag i kampagneperioden. Belønninger bliver sat ind på din konto mandag inden klokken 18:00.

Turen til Sevilla finder sted mellem fredag den 17. maj og søndag den 19. maj. Her er der inkluderet fly tur-retur, hotel, billetter til kampen og et meet and greet med Simon Kjær. Vinderpakken kan ikke gives videre eller ombyttes til kontanter.

Eventuelle gevinster fra free bets skal gennemspilles tre gange til mindst odds 1,50 indenfor to måneder. Free spins skal bruges indenfor tre dage, når du har modtaget dem. Eventuelle gevinster fra free spins skal gennemspilles 35 gange, før de kan udbetales.

 

Deltag i konkurrencen hos NordicBet

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund