Vind flere penge med en mindre indsats hos Danske Spil

Det nye oddset

Da Danske Spil lancerede “Det Nye Oddset” tilbage i efteråret, betød det også et farvel med gamle travere som maksimum 999 spil om ugen, mulighed for kun at spille for hele kroner, og ikke mindst loftet på hvor højt et odds du kunne vinde på hos Danske Spil. Tidligere var det ikke muligt at vinde på et højere odds en 3.000 hos den tidligere spillemonopol, men med det nye oddset er der åbnet sig en helt ny verden.

8 kampe til 1 mio kroner

8 kampe valgt på Den Lange til et samlet odds på 97.518,92. Men et indskud på 11 kroner bliver det til 1.072.708 skattefrie kroner.

Her på odds.dk har vi tidligere skrevet om hvordan spillere hos andre bookmakere har vundet store gevinster på odds man dårligt kan tælle til. Den liga er Danske Spil nu også kommet i, og hvorfor skulle det ikke være dig der scorer kassen for en tier? I dag kan du nemlig sammensætte en kupon med 25 kampe til det højest mulige odds. Tidligere var grænset 3.000 og det satte naturligvis sine begrænsninger for hvor store tab Danske Spil kunne få.

Nu er der altså ikke nogen grænse for hvor højt et odds du kan sammensætte, og det betyder at du med en indsats på blot 1 krone fx kan vinde mere end 100.000 skattefrie kroner hos Danske Spil. Nuvel, du skal naturligvis sammensætte en kupon med nok kampe til at score det høje odds, og så skal kampene naturligvis gå hjem.

Når man spille for så høje odds skal det naturligvis spilles for liren i at kunne vinde den store gevinst for en lille indsats, lige som når man spiller lotto. Forskellen her er blot, at det ikke er 100% tilfældigt hvilke tal der bliver udtrukket, lige som muligheden for at vinde er langt højere end ved at spille lotto.

Du kan altså sammensætte op til 25 kampe og hvis de alle går hjem scorer du den fede gevinst. Du kan også vælge færre kampe med et højere odds, men jo højere odds jo dårligere muligheder har resultatet for at gå hjem.

Hvis du sammensætter en kupon til odds 100.000, så skal du blot smide 10 kroner på kuponen for at have mulighed for at kalde dig millionær. Du kunne også lave en kupon med odds 20.000 og smide 50 kroner. 50 kroner er den pris du betaler for at spille det populære skrabespil hos Danske Spil til jul, men hvor ofte har du lige vundet 1.000.0000 kroner der? Spil på hvid jul.

Der er rigtig mange spillere der drømmer om den store gevinst, og hvis man ikke er født med en guldske i enden, så kan muligheden for at spille på de helt høje odds for få penge være din genvej til en større gevinst. Om ikke andet kan det blive til et hav af historier til vennerne, når du kan fortælle om hvordan Real Madrid brændte et straffespark i sidste minut så din sidste kamp på kuponen ikke gik hjem.

Har du selv lyst til at spille på Den Lange hos Danske Spil, så kan det enten gøres i din lokale kiosk eller online på Danske Spil.