betfairsortLørdag d. 7. februar 2015. kl. 18:30 mødes Everton og Liverpool i et vaskeægte lokalderby og Betfair er klar med høje odds på kampen.

Lørdag aften spilles et af weekendens største brag i Premier League, når Everton og Liverpool tørner sammen i lokalderby i nordengland. Der er altså masser af had og hård fodbold, når de to Liverpool mandskaber mødes, og vi forventer en kamp, hvor der er masser af tænding på, og hvor der kommer mange mål.

 

Få de høje odds på Everton vs Liverpool her —>

Betfair er klar med deres forhøjede odds til nye kunder, der har tænkt sig at spille på denne kamp. Hvis du tror Everton vinder kampen, så kan du lige nu få odds 8.00 gange indsatsen igen, mens du kan få hele odds 6.00 gange igen på en sejr til Liverpool FC. De forhøjede odds har du mulighed for at få, hvis du ikke allerede er kunde hos Betfair, og hvad endnu bedre er, så får du din indsats retur, hvis du ikke vinder på dit bet.

Betfair er nemlig klar til at refundere din indsats igen, som du får tilbage i form af en bonus, du kan bruge på andre fodboldkampe når du har lyst.

Sådan får du dit høje odds

For at få dit høje odds hos betfair, må du ikke allerede have en konto hos betfair. Hvis du allerede har en konto, kan du desværre ikke gøre brug af dette tilbud.

Har du ikke en konto hos bookmakeren, skal du oprette en konto, det kan du gøre helt kvit og frit. Når du opretter din konto, skal du huske at benytte dig af bonuskoden: ZEP618. Hvis du ikke benytter dig af denne bonuskode, vil du ikke komme i betragtning til at få de høje odds.

Når du har oprettet din konto, skal du gå ind og spille på enten Everton eller Liverpool til at vinde, til det odds, som du nu kan få på holdene. Her spiller du 100 kr. Nu afventer du bare resultatet, og hvis dit hold vinder, så får du først udbetalt din oprindelige gevinst, og efterfølgende runder betfair op til det odds, som de giver i tilbudet, og det resterende beløb vil blive udbetalt som et freebet.

Hvis du taber på dit bet, vil du få refunderet dine 100 kr. igen som et freebet.