Vilde Odds: Få odds 7 på Manchester United eller Manchester City her

Søndag eftermiddag spilles der et brag af et opgør, når de to Manchester mandskaber tørner sammen i toppen af Premier League. Det er en altafgørende kamp, som spilles på Old Trafford i den røde del af Manchester, hvor et nederlag vil sætte et af holdene fuldstændig af kampen om guld.

Manchester City startede sæsonen rigtig flot, og de lignede længe et hold, der skulle kæmpe om guldet mod Chelsea. I de seneste kampe er de dog faldet fuldstændig sammen, og de engelske mestre er nu nede på en fjerdeplads. Manchester United startede derimod året knap så godt, men de har langsomt hentet ind på de andre hold, og de nærmer sig en flot top to placering. En sejr mod Manchester City vil sende dem på vej mod en Premier League sejr, men meget kan altså ske endnu.

 

Få odds 7.00 på Man United eller Man City her —>

Hvis du har planer om at se kampen, eller bare gerne vil have lidt spænding til opgøret, så har du mulighed for at få vanvittige højt odds på kampen. Lige nu kan du få odds 7.00 på en sejr til Manchester United, og du kan få samme odds på Manchester City. Hvis du er uheldig og ikke vinder på dit odds, så får du din indsats refunderet som et freebet.

 

Sådan får du dit høje odds

For at få dit høje odds hos betfair, må du ikke allerede have en konto hos betfair. Hvis du allerede har en konto, kan du desværre ikke gøre brug af dette tilbud.

Har du ikke en konto hos bookmakeren, skal du oprette en konto, det kan du gøre helt kvit og frit. Når du opretter din konto, skal du huske at benytte dig af bonuskoden: ZAB071. Hvis du ikke benytter dig af denne bonuskode, vil du ikke komme i betragtning til at få de høje odds.

Når du har oprettet din konto, skal du gå ind og spille på enten Man United eller Man City til at vinde, til det odds, som du nu kan få på holdene. Her spiller du 100 kr. Nu afventer du bare resultatet, og hvis dit hold vinder, så får du først udbetalt din oprindelige gevinst, og efterfølgende runder betfair op til det odds, som de giver i tilbudet, og det resterende beløb vil blive udbetalt som et freebet.

Hvis du taber på dit bet, vil du få refunderet dine 100 kr. igen som et freebet.