betfairsortSøndag eftermiddag udspiller der sig en meget vigtig kamp i Premier League, når Manchester United og Tottenham mødes på Old Trafford. Det er to mandskaber, der begge jagter de ultravigtige Champions League pladser, men begge hold har haft lidt problemer på det seneste.

 

Få de høje odds på kampen lige her —>

Betfair har til denne kamp valgt at køre med deres meget populære kampagne, hvor de vælger at forhøje oddsene på et eller flere hold til en kamp. Denne gang er det altså kampen mellem Manchester United og Tottenham, som betfair har kastet sig over. Hvis du endnu ikke har en konto hos betfair, så har du mulighed for at få fingrene i dette glimrende tilbud, hvor de lige nu tilbyder hele odds 5.00 på Manchester United og intet mindre end 11.00 gange indsatsen igen på Tottenham.

Hvad endnu bedre er, så får du hele din indsats refunderet igen som et freebet, hvis det ikke lykkes dig at vinde på dit væddemål. Dette spil er derfor mere eller mindre risikofrit, og du kan ikke tabe på det .

 

Sådan får du dit høje odds

For at få dit høje odds hos betfair, må du ikke allerede have en konto hos betfair. Hvis du allerede har en konto, kan du desværre ikke gøre brug af dette tilbud.

Har du ikke en konto hos bookmakeren, skal du oprette en konto, det kan du gøre helt kvit og frit. Når du opretter din konto, skal du huske at benytte dig af bonuskoden: ZEP747. Hvis du ikke benytter dig af denne bonuskode, vil du ikke komme i betragtning til at få de høje odds.

Når du har oprettet din konto, skal du gå ind og spille på enten Man United eller Tottenham til at vinde, til det odds, som du nu kan få på holdene. Her spiller du 100 kr. Nu afventer du bare resultatet, og hvis dit hold vinder, så får du først udbetalt din oprindelige gevinst, og efterfølgende runder betfair op til det odds, som de giver i tilbudet, og det resterende beløb vil blive udbetalt som et freebet.

Hvis du taber på dit bet, vil du få refunderet dine 100 kr. igen som et freebet.