euro-2016-em

 

EM 2016 står for døren med start i Frankrig d. 10. juni, og efterhånden som slutrunden rykker tættere på i kalenderen, dukker flere og flere bookmakere op med spændende – og til tider – vanvittige odds på EM.

Det behøver man bare at kigge mod bookmakeren NordicBet for at få bekræftet, for her er man klar med en lang række vilde og sjove odds-specials til det kommende EM.

Løber en tilskuer ind på banen og slår dommeren? Scorer en målmand i en kamp? Taber samaritterne en skadet spiller på vej ud af banen? Bliver en spiller bidt af en anden spiller på banen? Well, den sidste er måske det længste langskud, da Uruguay og Luis Suarez af geografiske årsager ikke er med ved EM i Frankrig, men man skal tilsyneladende aldrig sige aldrig. Sænker en EM-spiller tandsættet i en modstanders kød, kan du i øvrigt få pengene 95 gange tilbage.

Ovennævnte eksempler er blot nogle af de mange vilde og sjove odds-specials, som du kan spille på hos NordicBet til det kommende EM i fodbold, og vi kan afsløre allerede nu, at der er mange penge at vinde på de høje odds, hvis du kan forudse markante hændelser forud for slutrunden.

Der er selvfølgelig også mere sandsynlige udfald på listen. F.eks. er Michel Platinis EM-målscorer rekord på ni mål under angreb, og her kan du oddse på hvem der med stor sandsynlighed slår rekorden denne sommer i Platinis eget hjemland. Ronaldo er favorit, men Zlatan, Torres og flere til har også chancen for at slå Platinis rekord.

Listen over odds-specials er alen lang, og du kan finde oddsene på de tænkelige – og utænkelige – hændelser under EM i Frankrig herunder eller hos NordicBet.

Spil på EM hos NordicBet >>

* Find EM specials under “Fodbold -> Euro 2016 -> Specials

 

Odds på tænkelige og utænkelige hændelser under EM 2016

em_2016_odds_specials_1

em_2016_odds_specials_2

em_2016_odds_specials_3

em_2016_odds_specials_4

em_2016_odds_specials_5

em_2016_odds_specials_6

em_2016_odds_specials_7

em_2016_odds_specials_8

 

Der er spilstop på disse EM-specials samtidigt med kick off i åbningskampen mellem Frankrig og Rumænien d. 10. juni kl. 21.00. Samtidigt er odds altid genstand for ændringer helt frem til spilstop, og du finder altid de nyeste og opdaterede EM odds på NordicBet.dk.

Har du ikke en konto hos NordicBet i forvejen, kan du læse vores anmeldelse her, hvor du får et tilbud om en lækker 2000 kr. odds-bonus, som selvfølgelig kan benyttes under EM i fodbold.