Vild med dans – Odds på deltagerne i 15. sæson

Det er ingen hemmelighed, at Vild med dans er et af de mest populære TV-programmer i Danmarks historie. Når showet kører, tænder tusindvis af danskere for det hver uge, og danserne bliver hyppigt diskuteret. Den seneste sæson blev vundet af skuespillerinden Sofie Lassen-Kahlke, og den næste ruller over skærmen i efteråret. Allerede nu er showets mange fans dog begyndt at diskutere, hvilke deltagere, der kommer med i den næste udgave. Netop dette kan man oddse på hos Danske Spil. Rikke Møller Pedersen og Nicholas Kiesa er favoritter til odds 10, imens der er odds 100 på Michael Laudrup og Caroline Flemming.

 

Odds på deltagerne af Vild med dans

 

Sådan oddser du på Vild med dans

For at kunne oddse på næste sæsons deltagere i Vild med dans, skal man have en konto hos Danske Spil. Dette spil udbydes nemlig ikke i butikkerne, hvorfor man skal spille online. Ved at trykke på et af de grønne links på denne side, bliver man taget direkte til opretningssiden hos Danske Spil. Her taster man simpelthen bare den fornødne information ind, hvorefter man har fået sig en konto.

Før man kan oddse, skal man dog indsætte penge. Man bestemmer selv, hvor mange penge man vil sætte ind, men Danske Spil giver 500 kroner i bonus til alle kunder, der sætter mindst 500 kroner ind. Dermed kan man altså starte med 1.000 kroner på sin spilkonto, hvis man indsætter en plovmand.

Læs mere om Danske Spils velkomstbonus i denne bookmakeranmeldelse.

 

Få 1.000 kroner i bonus her

Når man har sin konto klar, skal man i menuen i venstre siden af skærmen trykke på “Underholdning”. Herefter trykker man på “Danmark og så til sidst “Vild med Dans”. Her kan man se den komplette liste over Danske Spils kandidater.

 

Det skal du se efter, når du oddser

Før man oddser på sine favoritkandidater til den næste sæson af Vild med dans, er der et par ting man skal overveje. For det første skal man overveje, hvilke typer kendisser, der oftest deltager i Vild med dans.

Programmet har for eksempel aldrig haft en realitystjerne med før, og derfor bør man ikke spille på folk som Gustav Salinas, Linse Kessler eller Amalie Szigethy. Showet har til gengæld ofte danske sportsfolk, der dyrker mindre sportsgrene med. For disse er Vild med dans en måde at forøge deres popularitet og sikre sig lukrative sponsorater. Tidligere har folk som Mie Ø. Nielsen, Mie Skov og Tine Baun for eksempel været med. I år er et gode bud svømmerne Rikke Møller Pedersen, der udbydes til odds 10, og Pernille Blume, der udbydes til odds 40.

Samtidig skal man huske på, at Vild med dans aldrig har de allerstørste stjerner med. Da programmet skal finde, og dermed betale, en lang række deltagere, kan de ikke bruge alt for mange penge på hver enkelt deltager. Derfor kan man formentlig også fraskrive folk som Laudrup-brødrene og kendte musikere som Burhan G.

Sidst men ikke mindst bør man overveje, hvorvidt kandidaterne overhovedet har tid til at deltage. Det er utrolig krævende at deltage i Vild med dans, da deltagerne simpelthen skal hive op til flere måneder ud af kalenderen. Dette er svært at få til at passe sammen med en travl karriere. Man kan dermed formentlig fraskrive en mand som Brian Holm, hvis job kræver, at han rejser Europa rundt samt musikere, der virkelig har gang i karrieren.

 

Placer dine spil her

Alle Danske Spils odds

Rikke Møller Pedersen 10 Nicholas Kiesa 10
Frederik Fetterlein 12 Anders Bircow 12
Fie Laursen 12 Martin Høgsted 12
Brian Lykke 15 Dar Salim 15
Ida Corr 15 Jan Gintberg 15
Pelle Hvenegaard 15 Ruben Søltoft 15
Kasper Hvidt 20 Jonathan Spang 20
Preben Kristensen 20 Gustav Salinas 20
Anders Hemmingsen 25 Brian Holm 25
Chili Klaus 25 Eiqu Miller 25
Ibi Makienok 25 Joachim Knop 25
Jørgen Olsen 25 Kira Eggers 25
Kristine Sloth 25 Lars Krogh-Jeppesen 25
Lina Rafn 25 Rasmus Olsen 25
Rasmus Bjerg 25 Rasmus Brohave 25
Renee Toft Simonsen 25 Stig Tøfting 25
Tobias Dybvad 25 Pernille Blume 40
Eva Fjellerup 40 Pernille Svarer 40
Janni Ree 40 Thomas Bay 40
Burhan G 40 Camilla Vest 40
Emil Thorup 40 Heidi Albertsen 40
Huxi Bach 40 Karl Bille 40
Laus Høyby 40 Malte Ebbert 40
Michael Falch 40 Mikkel Boe Følsgaard 40
Niels Olsen 40 Peter A. G. 40
Rasmus Kolbe 40 Sarah-Sofie Boussnina 40
Søren Huus 40 Suzanne Bjerrehuus 50
Linse Kessler 50 Amalie Szigethy 50
Anders Stegger 50 Anne Linnet 50
Aura 50 Bjarne Riis 50
Brian Laudrup 50 Danica Curcic 50
Dejan Cukic 50 Helena Christensen 50
Johan Olsson 50 Karl William 50
Kent Pedersen 50 Lars Mikkelsen 50
Lasse Kramhøft 50 Mette Lindberg 50
Rolf Sørensen 50 Signe Vadgaard 50
Simon Emil Ammitzbøl 75 Thomas Gravesen 75
Thomas Helmig 75 Thomas Skov 100
Michael Laudrup 100 Caroline Flemming 100