Vi har fundet et gaveodds i Vild med dans den 19. oktober

I morgen går det løs for syvende gang i denne sæson af Vild med dans, når syv par skal skæres ned til seks. Vinderen af det europæiske Melodi Grand Prix fra 2013, Emmelie de Forest, måtte pakke sine ting og tage den tunge tur hjem i sidste uge, da hun røg ud i sin tredje omdans i sæsonen. Denne gang var det mod skuespilleren Esben Dalgaard, der med nød og næppe klarede skærene. Sangeringen var dog stolt af sin præstation og mente, at det var parrets bedste dans i programmet.

Nu er spørgsmålet så, hvem der ryger ud denne gang. Bookmakeren Danske Spil regner med, at det enten bliver cykelrytteren Rolf Sørensen eller rapperen Lucy Love.

 

Odds på Vild med dans hos Danske Spil

 

Hvem bliver stemt ud?

Det helt store spørgsmål er naturligvis, hvem der må lade livet i denne uge. Rapperen Lucy Love har været i farezonen rigtig længe, men undgår med nød og næppe hver gang. Hun er rent faktisk heller ikke favorit til at blive stemt hjem den 19. oktober. Det er nemlig den stivbenede cykelrytter Rolf Sørensen, som indtil videre mest af alt har overlevet på sin popularitet blandt TV-seerne. Der er dog også en statistik, der taler for, at hvis man var i omdans ugen forinden, så ligger man lunt i svinget til at ryge ud den efterfølgende uge. Det vil altså sige, at skuespilleren Esben Dalgaard overhovedet ikke kan følge sig sikker. Den mindste fejl og så ryger han i omdans to gange i træk, hvilket nærmest er det samme som en dødsdom i Vild med dans.

Et Rolf Sørensen-exit giver odds 2,10, mens en omdans til cykelrytteren er helt nede i odds 1,30. Man får pengene tre gange igen på et farvel til Lucy Love, og odds 1,65 hvis hun skal danse mere end én gang. Hælder man mere til Esben Dalgaard, så kan man få 7,00 på, at han ryger ud. Skal skuespilleren danse to gange, belønnes det med odds 2,50. Du kan se samtlige odds på billedet nedenfor.

Odds på hvem der ryger ud af Vild med dans den 19. oktober

 

Hvem vinder Vild med dans?

Hvis du ikke føler for at oddse på, hvem der ryger ud, så er der heldigvis også andre ting at smide en skilling efter. Blandt andet hvem der vinder og/eller slutter i top tre. Her er det stadig skuespilleren Molly Egelind, som er den helt store favorit, men der er rent faktisk sket ting og siger i forhold til sidste show. Simon Stenspil er nemlig blevet overhalet af Signe Lindkvist, hvilket vil sige, at vi nu har to kvindelige forhåndsfavoritter til at snuppe sejren. Der er dog ikke særlig meget, som skiller Simon fra Signe ifølge Danske Spil.

Grunden til den fornyede tro på Signe Lindkvast var sidste uges quickstep, som strøg ind på en flot andenplads. Molly Egelind fik som sædvanlig flest point af allesammen med 31 styk. Derudover gav én af dommeren, Anne Laxholm, hende endda en klapsalve. Lindkvist er faldet fra odds 5,00 til 3,75 som vinder af Vild med dans. Stenspil er derimod steget fra odds 2,75 til 3,75. Nedenfor kan du se samtlige odds på vinderen af Vild med dans samt en placering i top tre.

Odds på hvem der vinder Vild med dans den 19. oktober

 

Spilforslag til Vild med dans

Det er notorisk rigtig svært at spå om Vild med dans, hvilket vi virkelig har mærket på redaktionen i denne sæson. Både bookmakerne og vores eksperter har gang på gang taget fejl, men lykken kommer som bekendt til den der venter. I stedet for at lytte til Danske Spil i denne uge, har vi valgt at gå efter lidt af et sats. Vi tror nemlig, at Esben Dalgaard lever på lånt tid. Efter at have været i omdans sidste uge, så siger statistikken, at han har en forholdsvis høj sandsynlighed for at ryge ud fredag aften. Da vores mavefornemmelse endnu ikke har ramt rigtigt, så satser vi på statistik i stedet for.

Derfor anbefaler vi at spille på, Esben Dalgaard bliver stemt ud til odds 7,00 hos Danske Spil.

 

Odds på Vild med dans hos Danske Spil

 

Odds banner til Vild med dans