Viborg vs FCK: Spil på kampen til de bedste odds her

Indlæser..

Sejrsrusen var stor i FC København efter denne uges 4-0 sejr i Parken over Club Brügge i Champions League, men søndag d. 2. oktober er det hverdag igen for de danske mestre, som skal en tur forbi Viborg i Superligaen.

I denne optakt ser vi på odds på Viborg vs FCK hos bookmakeren bet365, hvor det nok ikke er nogen overraskelse, at løverne fra København er storfavoritter.

Hos bet365 er der netop nu odds 8.00 på Viborg, mens der er odds 1.45 på FCK. Uafgjort giver et flot odds 4.00.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Kampen vises på Canal 9 med kick off kl. 16.00 i domkirkebyen, hvor Viborg indtil videre har tabt fire ud af seks kampe i sæsonen.

Det kan du læse mere om forneden i optakten til Viborg vs FCK, og herunder finder du flere udvalgte odds på kampen fra bet365.

Indlæser..

 

Optakt: Viborg FF vs FC København

viborg-fck-logo

At FCK er storfavoritter til kampen mod Viborg forstår man godt. Viborg har ikke just hjemmebanestatistikken med sig i øjeblikket, for i sæsonens seks første hjemmekampe har Viborg kun hentet fire ud af 18 mulige point.

De to seneste hjemmekampe er tabt med 2-4 til Horsens og 0-1 til Lyngby, og nu hvor de ubesejrede danske mestre fra FCK kommer forbi, er det svært at få øje på, hvordan Viborg skal kunne dæmme op for FCKs sprudlende offensiv.

Viborgs seneste sejr i Superligaen kom på udebane mod Brøndby for tre kampe siden, hvor Viborg på mirakuløs vis fik alle tre point med hjem med en 1-2 sejr. Spillet har dog ikke set prangende ud på det seneste, og der er flere mil mellem Viborgs top- og bundniveau.

Viborg skal helt sikkert spille over evne, hvis man skal have noget med fra kampen mod FCK.

 

FCK skal holde fokus

For FCK er søndagens kamp “business as usual”. Endnu engang kommer man til en kamp som store favoritter, og det kan måske være svært for FCK at blive ved at finde motivationen til at sætte sig op til disse kampe, når man lige har slået Club Brügge med hele 4-0 i Parken.

Den evige snak om “kontinentale sejrstømmermænd” lurer lidt i kulissen her, for der er langt fra Champions League-hymnen i Parken til stadionspeakeren på Viborg Stadion. Der er dog også distance mellem FCKs hjemmebane- og udebanestatistik, for mens FCK i Parken har vundet fem og spillet én uafgjort i Superligaen i år, er det faktisk kun blevet til to sejre og tre uafgjorte på udebane.

Senest FCK var på udebane i Superligaen blev det f.eks. kun til 2-2 ude mod Randers, men her hører det også med til historien, at Randers leverede en rigtig flot præstation i opgøret. Spørgsmålet er, om Viborg har kvaliteten til at kunne gøre det samme.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Se Superliga-stillingen her:

Indlæser...

 

bet365-580x330