Viborg gør klar til en vaskeægte finale på hjemmebane mod AaB søndag d. 30. april, for her er kravet til hjemmeholdet tre point og intet andet. AaB har også fået problemer efter et par dårlige resultater, og har nu brug for en sejr for at sikre sig mod nedrykning.

Der er lagt op til et brag, som du kan se på Eurosport 2, og hvis du vil spille odds på Viborg vs AaB, finder du et stort udvalg hos bookmakeren bet365.

Her er der de oplagte odds 2.40 på Viborg, 3.20 på uafgjort og 3.00 på AaB, men du finder selvfølgelig en lang række markeder på kampen inkl. liveodds. Se de forventede startopstillinger m.m. foroven, læs om kampen i optakten med spilforslag forneden, eller spil med det samme hos bet365.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: Viborg slog AaB sidst

Viborg åbnede puljespillet med at formøble en 2-0 føring til 2-4 nederlag mod AGF i den første kamp, og så var der nok mange der havde dømt Viborg på vej i nedrykningskampene. Men de sidste tre kampe har Viborg kun lukket ét mål ind, og det er ydermere blevet til to sejre og en uafgjort. Dermed har viborgenserne nu chancen for at klare frisag i nedrykningskampen, men første hindring er altså tre point mod AaB.

De senest to kampe mellem de to klubber er begge endt med Viborg-sejre. Senest da Viborg var i Aalborg og sejrede med 0-1 for få uger siden, men også i sidste spillerunde af grundspillet, hvor Viborg vandt en dramatisk kamp med 2-1. Det er altså VFF som har momentum i de interne opgør, og AaB kommer heller ikke til Viborg spruttende af selvtillid.

AaB måtte indkassere en syngende lussing på 4-0 i deres seneste kamp mod AGF i Aarhus, hvilket efterlader AaB med kun én sejr i de fire puljekampe. Forspringet i toppen af puljen er nu reduceret til minimum og AaB er i farezonen for at droppe helt ud af top 2 med to nederlag i træk. Det er dog stadig et usandsynligt scenarie, men for AaB gælder det nu om at eliminere enhver tvivl, ved at få point her mod Viborg.

 

Spilforslag til kampen

Det har set fint ud hos Viborg i de seneste kampe, hvor holdet står godt rent defensivt, og dét er en opgave som AaB havde mere end svært ved at løse sidst mod AGF. AaB leverede en pinlig indsats, og lignede på mange måder et hold, som mentalt var gået på ferie. Det kan man dog ikke tillade sig helt endnu.

Viborg har som nævnt vundet de to seneste kampe mellem de to hold, og vi tror det bliver tre på stribe her til et fint odds 2.40. Vi tror AaB bliver lukket helt ned, og slet ikke kommer på tavlen, og spiller derfor en forsigtig 2-0’er til VFF til odds 12.00. Som første målscorer er vi lune på Jeppe Curth, som har garnet for nylig, og sikkert gerne vil på tavlen mod sin gamle klub.

Odds.dk spilforslag:

  • Viborg vinder: 2.40
  • Ciffertips 2-0: 12.00
  • Jeppe Curth scorer først: 8.00

Spil på kampen hos bet365.dk >>