Indlæser...

Brøndby drager til Viborg søndag d. 6. november, hvor Vestegnens fodboldflagskib jagter tre vigtige point til topstriden med FC København i Superligaen. Brøndby har vundet de to seneste Superliga-kampe, men har tabt de to seneste gange man har mødt Viborg – ovenikøbet begge gange på Brøndby Stadion.

Brøndby er store odds-favoritter hos bet365, hvor du finder masser af Viborg vs Brøndby odds. Hos bookmakeren er der odds 5.00 på Viborg, mens Brøndby giver odds 1.73. Uafgjort kan spilles til odds 3.50.

Spil på Superligaen hos bet365.dk>>

 

Du finder odds på alle Superliga-kampene hos bet365, men først kan du læse mere om opgøret mellem Viborg og Brøndby i optakten forneden, og på søndag kan du se kampen direkte i TV på Canal 9 med kampstart 16.00.

Først ser vi på udvalgte Viborg vs Brøndby odds fra bet365, som opdateres automatisk helt frem til kampstart. Her finder du handicap-odds, Over/Under-marked og mere til. Gå til bet365 for et komplet overblik over alle odds på kampen.

Indlæser...

 

Optakt: Viborg FF vs Brøndby IF

viborg-brondby-logo

Viborg har ikke just gode erfaringer med møderne med Brøndby på hjemmebanen i de seneste år, for de fire sidste kampe (én af dem en træningskamp) på Viborg Stadion mellem disse to hold, er alle endt med en sejr til gæsterne. Faktisk er Viborg slet ikke kommet på tavlen mod BIF i de seneste fire indbyrdes opgør i det jyske.

Til gengæld kan Viborg dog glæde sig over, at have vundet de to seneste opgør, som begge blev spillet i Brøndby. Det seneste så sent som d. 18. september, hvor Viborg i en jævnbyrdig kamp sejrede med 1-2 på Vestegnen.

Det var dog også Viborgs eneste sejr i de seneste mange kampe, og klubben har nu ikke vundet i de seneste syv kampe, hvoraf seks er tabt. Senest røg Viborg ud af pokalen med 2-1 ude mod HB Køge.

Den resultatmæssige krise står i fuld flor i Viborg, og efter det seneste nederlag mod HB Køge, hvor Viborg ellers havde håbet at tanke fornyet selvtillid, var midtbanespilleren Jeppe Grønning ude med riven efter sig selv og kollegaerne:

“Vi skal tage det her meget alvorligt, for det ér en alvorlig situation. Og vi kan ikke håbe på, at vi kan løse tingene til foråret. Vi skal i gang nu”, sagde Grønning til Viborg Folkeblad.

Viborg kommer formentlig toptændte ud til opgøret mod Brøndby, men spørgsmålet er, om man besidder kvaliteten til at matche Brøndby i øjeblikket. Brøndby slog senest AaB hjemme med 2-0 på mål af Pukki og Wilzcek, og kan nu snuppe tredje Superliga-sejr i træk med en sejr i Viborg.

 

Spilforslag til kampen

Brøndby er ubesejret i de seks seneste kampe, hvor det ikke altid har set lige overbevisende ud. Godt nok slog Brøndby både AGF hjemme og Frem ude i pokalen, men det var med hiv og sving at disse resultater kom i hus.

Brøndby er ikke i samme gear, som man var midt på efterårssæsonen, men på alle parametre har Brøndby set markant bedre ud end Viborg på det seneste. Statistikken taler imod Viborg i dette opgør, og det gør formkurverne umiddelbart også.

Vi forventer at komme til at se Brøndby være spilstyrende over 90 minutter og hive en forholdsvis sikker sejr i land. 0-2 til Brøndby og et mål af Teemu Pukki giver odds 12.00 på Scorecast hos bet365, og det er måske ikke så tosset et bud endda.

Pukki kan også spilles til odds 4.75 som første målscorer i kampen, hvor der også er odds 5.50 på Kamil Wilczek. Tilsammen har de to Brøndby-bombere lavet 18 mål i sæsonen indtil videre, og enhver Brøndby-succes i dette opgør kommer med stor sandsynlighed fra én af disse to herrer.

Spil på kampen hos bet365.dk>>

 

Se stillingen i Superligaen:

Indlæser...