Bayern_Munchen_Barcelona_odds_4_betfair

* Regler og vilkår gælder

“Dette er formentlig det bedste tilbud med forhøjede odds, vi nogensinde har kørt i Danmark”.

Sådan siger Tim Sherwood fra Betfair om det fuldstændigt vanvittige odds 4.00 som Betfair tilbyder nye kunder på, at Barcelona går videre til finalen.

Og det er med god grund, hvis man bliver lidt begejstret, for det er et flot odds taget i betragtning af, at Barcelona altså fører 3-0 fra det første opgør og dermed har Bayern München solidt nede i sækken. Nu skal den bare snøres.

Tror du på, at Barcelona gør arbejdet færdigt i München og sikrer sig en billet til Champions League finalen, så sving ind forbi Betfair og spil på at Barcelona går i finalen til odds 4.00.

Den maksimale kvalificerende indsats er 100 kr., så sørg for at spille op til 100 kr. på Barcelona til at gå videre i dit første væddemål på kampen.

Nye kunder får også tilbuddet om 1000 kr. i freebets ved at spille odds hos Betfair.

 

 

 

Sådan får du odds 4.00 på Barcelona

1. Opret en ny Betfair kontobenyt promokoden ZAB210.

2. Placer et singlespil (før kampen) på at Barcelona går videre til det nuværende odds på væddemålet i Betfairs sportsbook.

 

Hvad sker der når jeg vinder?

Hvis Barcelona går videre – som flertallet forventer – og du dermed vinder på dit 0dds 4.00-væddemål, får du udbetalt din gevinst i to portioner. Først den reelle gevinst fra væddemålet og dernæst gevinsten fra det overskydende odds op til odds 4.00 som et freebet.

Hvad er et freebet? Et freebet er et gratis væddemål, som du har stående på din konto, og kan bruge når du har lyst. Når du er klar til at bruge dit freebet, skal du blot tilføje dine kampe til kuponen og dernæst betale med din freebet-billet.

Du kan se alle dine freebets hos Betfair under “Min konto > Mine risikofrie spil”.

Kampen mellem Bayern München og FC Barcelona kan i øvrigt ses på TV3+ tirsdag kl. 20.45.