Unibet: Søren Pape falder i popularitet

Odds på folketingsvalget 2022: Mette Frederiksen er favorit

Danskerne skal til stemmeboksene! Statsminister Mette Frederiksen udskrev folketingsvalg den 5. oktober og dermed lød startskuddet til den spændende valgkamp. Meningsmålingerne peger på, at det bliver et tæt løb mellem rød og blå blok. Hvilke partier klarer sig bedst frem mod valgdagen den 1. november? Hos Unibet kan du finde en lang række odds på folketingsvalget 2022.


Hvem får nøglerne til statsministeriet?

Der er allerede sket meget i den uforsigelige valgkamp. Lygtepælene har fået masser af valgplakater op fra alle politikerne, der kæmper om opmærksomhed på deres mærkesager. Vi har fået nogle usædvanlige emner på banen med debat om bl.a sosu-assistenternes tørklæder, FE-bogen samt Afrika på is-udtalelsen fra Søren Pape Poulsen (K).

Vi har også haft det første topmøde mellem de tre spidskandidater, og kan se frem til mange flere politiske debatter om partiernes ambitioner og planer for Danmarks fremtid.

Ser vi på oddsmarkedet for Statsminister efter valget kan vi konstatere, at Mette Frederiksen (S) har fastholdt sin favoritværdighed med odds 1.80 hos Unibet til at fortsætte som statsminister, mens Jakob Ellemann-Jensen (V) odds 3.25 til odds 3.00.

Spil på folketingsvalget hos Unibet

Det går derimod i den gale retning for de Konservative og deres formand Søren Pape Poulsen, der både er ramt af personsager og blevet konfronteret med kritiske udtalelser om Grønland. Det har ført til, at Søren Pape Poulsen er blevet en mindre populær statsministerkandidat på oddsmarkedet. Han er således gået fra odds 3.25 til nu odds 5.00 hos Unibet.

Der er et stort udvalg af odds for folketingsvalget og Unibet har netop fået tilføjet 15 yderligere oddsmarkeder, som du kan spille på under valgkampen. Du kan bl.a. spille på om Socialdemokratiet bliver en del af den nye regering. Gør de det, får du lige nu odds 1.90. Det vil faktisk sige et højere odds end de tilbyder for Mette Frederiksen er statsminister.

Du kan også spille på, om et parti får flere stemmer ved dette valg end det forrige. Her kan man hurtigt konstatere at det ser rigtig slemt ud for Dansk Folkeparti. Skulle det ske at Messerschmidt’s parti får flere stemmer, gives der intet mindre end odds 22.00.

Se alle de nye oddsmarkeder på folketingsvalget hos Unibet.