Unibet med live profit boost på hviderussisk fodbold

Unibet har igen i denne uge live profit boost på udvalgte fodboldkampe fra den hviderussiske Premier League. I denne uge gælder det tre kampe. Man har mulighed for at se samtelige af disse tre kampe på Unibet TV, hvor de livestreames ganske gratis for bookmakerens spillere. Der er tale om fredagens kamp mellem Neman Grodno go Energetik-BGU, lørdagskampen Gorodeya-BATE Borisov og søndagens Isloch-Vitebsk. For at kunne se kampene kræves det blot, at man har en spilkonto hos Unibet med penge på, hvilket naturligvis også er en nødvendighed for at kunne live oddse og modtage live profit boost på 25%

 

 

Opret dig hos Unibet

 

 

Sådan får man live profit boost på hviderussisk fodbold

  1. Du skal være dansk kunde ved Unibet.
  2. Du skal spille på enten Neman Grodno-Energetik BGU, Gorodeya-BATE Borisov eller Isloch-Vitebsk
  3. Her skal der være tale om et live odds.
  4. Ens bet skal være til minimum odds 1,40.
  5. Den maksimale indsats er sat ved 250 kroner.
  6. Ved kvalificerede væddemål vil man  modtage 25% profit boost
  7. Læn dig tilbage og nyd kampen på Unibet TV.

 

Spilforslag til ugens kampe med profit boost

Ugens kampe hos Unibet er som nævnt Neman Grodno-Energetik BGU, Gorodeya-BATE Borisov og Isloch-Vitebsk. Der er selvsagt en del væddemål at vælge mellem, når man skal beslutte sig for, hvilket man vil spille på under kampen og få profit boost. Vi vil derfor komme med vores forslang på et par væddemål, som vi mener har god værdi. Man bør naturligvis være opmærksom på, at vores forslag er baseret på oddsene, som de er i skrivende stund. Disse vil med al sandsynlighed ændre sig i takt med at kampen skrider frem.

Det er derfor en god idé at slå til hurtigst muligt, hvis man har udset sig et specifikt odds inden kampen, så dette når at ændre sig mindst muligt. Man kan på den anden side også vælge at se kampen lidt an og vurdere, hvornår ens ønskede spil nærmer sig maksimal værdi. Det er selvsagt en af de helt store fordele ved at live oddse.

 

 

Opret din konto hos Unibet

 

 

 

Odds på Neman Grodno-Energetik BGU

Energetik-BGU fik en drømmestart, da de vandt deres første tre kampe – heriblandt en 3-1-sejr over BATE Borisov i første kamp. Siden da lader gassen dog til at være gået lidt af ballonen. Energetik-BGU har nemlig tabt deres seneste to kampe mod Torpedo Zhodino og Gorodeya. Nu hedder modstanderen så Neman Grodno, som heller ikke er inde i nogen super stime. Neman Grodno har hentet to point i deres seneste tre kampe og ligger i bunden af ligaen. De har dog gjort de fornuftigt på hjemmebane, hvor det er blevet til fire point fra to kampe. Vi tror, at Energetik-BGU’s nedtur fortsætter, og at Neman Grodno løber med sejren hjemme i Grodno. Neman Grodno-Energetik BGU spilles fredag den 24. april klokken 19.00.

 

Odds på Gorodeya-BATE Borisov

Gorodeya-BATE Borisov løber af stablen lørdag den 25. april klokken 16.00. Bate Borisov lader for alvor til at være kommet i gang efter en noget sløj start i Premier League. Man lagde nemlig ud med at tabe sæsonens to første kampe. Siden da har man dog hentet syv point i de seneste tre kampe. Først kom en pligtsejr hjemme mod Rukh Brest og herefter en imponerende 3-0-sejr ude mod FK Minsk, som ellers normalt er stærke hjemme i Minsk. I seneste kamp spillede man 0-0 med Torpedo Zhodino, som har fået en fremragende start på sæsonen. Der er med andre ord en del fremgang at spore hos BATE Borisov.

Deres modstandere Gorodeya er også glimrende kørende med tre sejre i deres seneste tre kampe – alle på 1-0. De vidner naturligvis om, at de har et meget stærkt forsvar. Samtidig viser det dog også, at Gorodeya har problemer, når det kommer til at score mål. I sæsonens første fem kampe er det således blot blevet til tre mål fra Gorodeyas side, hvilket naturligvis er bekymrende. Vi tror derfor, at de får det svært mod et BATE-hold der som nævnt lader til at være ved at finde melodien. Vi mener derfor, at et godt spil kunne være, at BATE Borisov vinder samt at Gorodeya ikke scorer. Dette giver i skrivende stund odds 2,18 hos Unibet.

 

Odds på Isloch-Vitebsk

Isloch og Vitebsk er begge godt med i toppen af Premier League, hvor Vitebsk er a point med Slutsk på førstepladsen, mens Isloch blot er et point efter med ni point på kontoen. Isloch er kendt for at være yderst stærke på hjemmebane. Sidste sæson var de det fjerdebedste hjemmehold i ligaen med 29 point fra 15 kampe. Til sammenligning var Vitebsk et af de ringeste udehold med 14 point fra 15 kampe. I år har hjemmebanen da også været Vitebsk primære kilde til point. I sine tre udekampe har man fået fire point, mens det er blevet til seks i de to hjemmekampe. Isloch har hentet ni af 12 mulige point i deres hjemmekampe. Deres eneste nederlag kom i en vild 3-2-kamp mod topholdet Slutsk. Vi regner derfor med en underholdende kamp i Minsk, når Isloch og Vitebsk tørner sammen søndag den 26. april klokken 17.00. Vi anbefaler at spille på sejr til Isloch, hvilket i skrivende stund er sat til pæne odds 1,95.

 

 

Få live profit boost hos Unibet

 

 

Regler og vilkår for live profit boost-kampagnen

Det er kun muligt at modtage 25% profit boost på rundens kampe, som Unibet har udvalgt. Dette gælder dermed Neman Grodno-Energetik BGU, Gorodeya-BATE Borisov samt Isloch-Vitebsk. Man vil kunne se live boost på sin kupon efter, at man har foretaget sit kvalificerede væddemål. Et væddemål er kvalificeret, hvis dette er et live bet, som er foretaget efter kampstart. Dette skal minimum være spillet til odds 1,40. Man bør være opmærksom på, at er muligt at spille for op til 250 på et væddemål, hvis man skal have live profit boost. I løbet af denne kampagne, kan hver spiller maks modtage 1.000 i bonusudbetaling. Free bets eller bonuspenge kan ikke benytte i forbindelse med kampagnen. Der skal spilles med rigtige kontanter.

Vælger man at gøre brug af cash-out, vil ens bet ikke længere være kvalificeret til at deltage i kampagnen med live profit boost. Unibet kan til enhver tid begrænse indsatser eller ændre gevinster. Man skal desuden være opmærksom på, at Unibet forbeholder sig retten til at ændre ellere annuellere kampen i et hvilket som helst stadie af denne. Unibets generelle regler og vilkår vil til enhver tid være gældende under kampagnen.

 

 

Opret dig hos Unibet

 

 

Hvor kan man se den hviderussiske Premier Leauge

Alle rundens kampe i den hviderussiske Premier League vil som nævnt blive livestreamet på Unibet TV. Det eneste krav for at kunne se disse er, at man har en spilkonto hos Unibet, samt at der er penge på denne. Under kampen kan man så tilføje lidt ekstra spænding ved at live bette på ugens udvalgte kampe og få live profit boosts på disse. Det gælder som nævnt Neman Grodno-Energetik BGU, Gorodeya-BATE Borisov og Isloch-Vitebsk. Det sidste af de tre opgør – Isloch-Vitebsk spilles søndag den 26. april klokken 17.00. På Unibet TV finder man desuden også andet fodbold og live sport fra hele verden, som også livestreames.

 

 

Unibet TV tillader bookmakerens spillere at livestreame FC Midtjylland - Astana FC gratis og lovligt i høj kvalitet.