På søndag er det tid til Super Bowl LIV, hvor Kansas City Chiefs og San Francisco 49ers skal kæmpe om Vince Lombardi Trofæet. I den forbindelse har Unibet sat 1.000 kroner på højkant til den, som kan gætte rigtet på seks spørgsmål om den store kamp. Alle der svarer rigtigt på de seks spørgsmål vinder, og det er gratis at deltage, man skal blot være Unibet-spiller for at deltage. Du kan desuden livestreame kampen gratis hos Unibet, hvis du har en konto med penge på.

 

Unibet Deltag i konkurrencen her

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Sådan vinder du 1.000 kroner hos Unibet

For at vinde 1.000 kroner i Unibets Super Bowl Predictor skal du blot følge disse trin:

 1. Gå til kampagnesiden på Unibet.dk
 2. Tryk “Spil med gratis”
 3. Afgiv dine bud
 4. Nyd Super Bowl LIV

Det er som sagt gratis at deltage i Unibets Super Bowl Predictor-konkurrence om de 1.000 kroner. Derfor ville det naturligvis var fjollet ikke at forsøge sig, selvom det kræver sit at gætte rigtigt på alle seks spørgsmål.

Det kræver en Unibet-konto at være med i kampen om de 1.000 kroner. Har man ikke en, kan denne oprettes gratis på omkring to minutter. Det er ganske let, og derefter er du klar til at deltage i konkurrencen.

Der kan være flere vindere af konkurrencen. I dette tilfælde vil disse hver især modtage 1.000 kroner, så man kommer ikke til at skulle dele sin gevinst.

Sådan vinder du i Unibet Super Bowl Predictor

 1. Gå til Unibet og deltag gratis
 2. Svar på seks spørgsmål om Super Bowl LIV
 3. De seks spørgsmål er
  1. Hvem vinder Super Bowl?
  2. Hvem bliver MVP?
  3. Hvor mange touchdowns bliver der scoret i Super Bowl?
  4. Hvilket quarter bliver der scoret flest point?
  5. Hvor yards kaster Patrick Mahomes?
  6. Hvor mange point scores der i Super Bowl?
 4. Svarer du rigtigt på alle seks spørgsmål, vinder du 1.000 kroner.
 5. Alle vindere vil blive kontaktet direkte af Unibet efter kampens og dermed kapagnes afslutning.

Gode råd til de seks spørgsmål

Her følger de seks spørgsmål, som du skal svare rigtigt på for vinde de 1.000 kroner. Er du tvivl om, hvad du skal svare, vil vi komme med vores bud på det korrekte svar til hvert af spørgsmålene. Der er naturligvis tilfældigheder involveret i udfaldet af en konkurrence. Da alle med seks rigtige vil modtage 1.000 kroner, er det derfor ikke fordelagtigt at satse på en stor underdog. Derfor er der ingen grund til at undgå de indlysende svar.

Hvem vinder Super Bowl?

Der er på forhånd lagt op til en jævnbyrdig kamp mellem Chiefs gode offense og 49s stærke defense. Vi tror dog, at Chiefs med Patrick Mahomes i spidsen bliver for stor en mundfuld for San Francisco 49ers-forsvaret.

Hvem bliver MVP?

Det svært at komme udenom, at Patrick Mahomes er den helt store favorit til MVP-titlen. Chiefs quarterbacken har været manden bag flere af holdets store comebacks. Mahome kan desuden sagtens komme til at score mindst et touchdown i løbet af kampen.

Hvor mange touchdowns bliver der scoret i Super Bowl?

I sidste års finale blev der blot scoret et eneste touchdown, hvilket er rekord for Super Bowl. I den anden ende af skalaen formåede 49’ers og San Diego Chargers at score hele ti touchdowns, da 49’ers sidst vandt Super Bowl. Begge dele hører til sjældenhederne, og vi tror da også på, at det i år vil ende med at ligge nogenlunde mellem de to. Derfor siger vi seks touchdowns.

I hvilket quarter bliver der scoret flest point?

Det ventes at begge hold starter forsigtigt ud. Det er dog sandsynligt, at der bliver lukket op for gassen, senere i kampen. Vi tror, at det sker allerede i andet quarter, og at dette bliver rigt på point.

Hvor mange yards kaster Patrick Mahomes?

Her skal du gætte inden for intervaller fra 0-50, 51-100, 101-150 … op til 501+ Antallet af yards som Mahomes kommer til at kaste kommer naturligvis an på kampens udvikling, som vil diktere, hvor meget han kommer til at se til bolden. Der er som nævnt lagt op til en tæt kamp, hvilket bør betyde, at Mahomes vil få godt med muligheder for at vise sig frem. Han har indtil videre i sæson otte været oppe på omkring de 300 yeards. Vi mener derfor, at der er god grund til at tro, at han ender inden for 301-350 yard-intervallet.

Hvor mange point scores der i Super Bowl?

Sidste år blev der blot scoret 16 point gennem hele finalen. I år tror vi dog som sagt på, at holdene vil mere fremad. Det kommer igen an på kampens udvikling, men vi tror, at et gæt på over 54,5 point har gode muligheder.

Kampagnens regler og vilkår

Kampagnen gælder frem til kampstart klokken 00.30 natten til mandag den 3. februar. Man skal have en Unibet-konto for at kunne deltage i kampangnen, og det er gratis at deltage. Man skal svare rigtigt på alle seks spørgsmål. Gør man det, vinder man 1.000 kroner uanset, hvor mange vindere der måtte være. Er der ingen vindere, vil der ikke blive delt præmier ud. Alle vindere kontaktes af Unibet efter kampagnens og kampens afslutning. Unibet forbeholder sig retten til at ændre eller annuellere denne kampagne på et hvilket som helst tidspunkt. Unibets generelle regler og vilkår er gældende.

Få 1.000,- i bonus hos Unibet

Det er som nævnt gratis at deltage i Unibets Super Bowl Predictor-konkurrence om 1.000 kroner, men du kan naturligvis også oddse på kampen hos Unibet. Unibet er en af de bedste bookmakere i Danmark på grund af deres høje odds, deres mange forskellige oddsmuligheder og naturligvis deres mange sjove kampagner som denne.

Alle nye spillere på Unibet får en fornem velksomst bonus på op til 1.ooo danske kroner. Du får fordoblet dit første indskud, og derefter får du 100% oveni hatten til at spille for. Du kn indsætte helt ned til 40 kroner og stadig få en bonus. Derfor er Unibet en bookmaker for.

Denne bonus skal bare gennemspilles seks gange til odds 1,40 eller højere. Du har 60 dage til at gøre dette, hvilket betyder, at Unibets gennemspilskrav hører til de allerbedste i Danmark.

Så snart du har oprettet din konto, er du klar til at oddse løs på Champions League og resten af bookmakerens store udbud. Derudover får du også adgang til over 30.000 livestreamede events hvert år. Det eneste du skal gøre, når Super Bowl starter er, at gå til kampen og livestreame denne hos Unibet.

 

Unibet Opret dig hos Unibet nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Unibet TV tillader bookmakerens spillere at livestreame Super Bowl