Ram nul rigtige hos Unibet og vind 1 million i gratis konkurrence

I sommeren 2019 er der hele tre store slutrunder i fodbold – U21 EM, Copa América og Africa Cup of Nations. Det fejres hos Unibet med en storstilet konkurrence kaldet nul rigtige. Her kan du vinde en million kroner, hvis du kan gætte det forkerte udfald i de 48 gruppespilskampe fra de tre turneringer.

 

Deltag i konkurrencen nu

 

Bevis at du er den ultimative fodboldtipper denne sommer,  og vind millionen. Dyst mod vennerne samt selveste landsholdsikonet Brian Laudrup i denne fornemme konkurrence. Selve konkurrenceformatet er ganske simpelt, men samtidig kræver det en sublim fodboldviden samt selvfølgelig en god portion held at tippe samtlige forkert. Så tag udfordringen op, og saml vennerne, og opnå ekstra spænding ved sommerens største fodboldbegivenheder.

Hos Unibet kan man vinde en million kroner ved at gætte forkert i 48 fodboldkampe i 2019

 

Sådan vinder du i nul rigtige hos Unibet

For at deltage i denne helt og aldeles gratis konkurrence hos Unibet, kræves det blot, at man opretter en konto hos bookmakeren. Der er ingen krav om, at man skal have penge på sin konto eller være en spillende kunde hos Unibet. Dermed kan man helt ubekymret og uforpligtende oprette en konto og deltage i konkurrencen om den store præmie på en million kr.

De 4 simple trin er som følger.

  1. Opret en konto hos Unibet
  2. Gå til “Kampagner” i toppen af skærmen
  3. Vælg Jagt millionen med Unibets nul rigtige i 2019!
  4. Udfyld alle 48 kampe i din tipskupon

Ender konkurrencen med to eller flere vindere, deles præmien ligeligt mellem alle deltagere med samtlige kampe tippet forkert.

Sidste frist for at deltage i konkurrencen er fredag den 14. juni kl.23:00, herefter er den første kamp startet og du kan begynde at nyde og følge dine tabende tips!

 

Sådan her finder du dine “Vinder/Taber” picks

Billede af Brian Laudrup, der reklamerer for Unibets nul rigtige konkurrence

For at tippe samtlige kampe forkert, kræver dette som tidligere nævnt både en stor fodboldviden samt en god portion held.

Selvfølgelig kan man altid benytte sig af en ganske simpel strategi der baserer udelukkende på held, men med 48 kampe, bliver denne taktik sandsynligvis meget svær at fuldføre til perfektion.

Derimod vil en helt oplagt strategi være at vælge sine sikre kampe først og derefter tippe modsat fortegn på disse. Som regel vil de sikreste kampe også oddsmæssigt være de største favoritter, så det vil sige, at ved hjælp af at bruge denne strategi vil man lukrere på et minimum af kæmpeoveraskelser.

Men i de store slutrunder vil der altid komme overraskende resultater, så dette skal man selvfølgelig ligeledes tage med i sine betragtninger. Mange kampe ved sådanne slutrunder har ikke en overvældende klar favorit, og især i den første kamp i gruppespillet vil begge hold ofte være tilfreds med et point. Dette skyldes selvfølgelig, at holdene for alt i verden vil undgå at stå med ryggen imod muren fra starten af. Dette øger selvsagt sandsynligheden for et uafgjort resultat betragteligt.

 

Kig grundigt på tendenserne

Det kræver et analytisk gennemarbejde af samtlige kampe at være bedst muligt forberedt på at tippe samtlige kampe forkert. Alt dette kan lyde nemt, men det bestemt en udfordring. Mange kampe skal tippes forkert, men heldigvis har man to udfald ved hver kamp som i denne konkurrence er rigtige udfald, og det vil uden tvivl komme til at blive ekstremt værdifuldt.

Unibet giver i øvrigt muligheden for at få gode råd fra selveste Brian Laudrup. Han kan udfylde kuponen for dig, men dette anbefaler vi ikke, at du tager imod. Der vil nemlig være mange andre, der udnytter denne mulighed, hvorfor du skal dele din gevinst med mange, hvis du vinder. Du kan også vælge at se nærmere på, hvad Unibets andre spillere har spillet. På den måde kan du få inspiration fra dine konkurrenter. Det kan dog ikke anbefales at følge konkurrenterne slavisk gennem hele kuponen, da du så vil ende med at skulle dele en eventuel gevinst med for mange andre.

 

Stor velkomstbonus til nye kunder – Helt op til 1.000 kroner

Unibet har som en af de største bookmakere et utroligt stort udvalg af spil på slutrunderne, med nogle af de højeste odds i branchen, og om man ønsker at spille på kampresultater, indkast, målscorere eller hjørnespark har Unibet helt sikkert noget for dig fra deres kreative oddssætter team, som du vil elske at spille på.

Der er derfor penge at hente hvis du vælger at sætte penge ind på din nye konto, hvor Unibet matcher din første indbetaling, hvor du mindst skal indbetale 40 kroner ind og kan vælge at indsætte helt op til 1.000 kroner!

Dette betyder at hvis du sætter 1.000 kroner ind på din konto, vil du få 1.000 ekstra af Unibet og have 2.000 kroner at spille for fra dag et!

 

Deltag i konkurrencen hos Unibet nu

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund