Efter en pause på omkring fire en halv måned er NBA endelig tilbage. Det fejrer Unibet ved at smide en præmiepulje på 250.000 kroner på bordet til dem, som kan forudsige resultaterne af 15 NBA-kampe. Det er endda ganske gratis at deltage, da eneste krav er, at man er kunde hos Unibet. Man skal svare rigtigt på alle 15 spørgsmål for at få del i puljen. I tilfælde af at der skulle være flere med 15 rigtige, vil disse dele puljen mellem sig. Første kamp på menuen er opgøret mellem New Orleans Pelicans og Utah Jazz.

 

 

Unibet Spil NBA Predictor hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Sådan deltager du i Unibets NBA predictor

  1. Man skal være oprettet som kunde hos Unibet.
  2. Find kampagnen her.
  3. Svar rigtigt alle 15 spørgsmål
  4. Svar skal være afgivet inden fredag den 31. juli klokken 00.30.
  5. Vær med i kampen om 250.000 kroner.

 

De sådan vinder du i NBA predictor

Som nævnt skal man svare rigtigt på samtlige 15 spørgsmål omhandlende vinderne af nedenstående kampe. Her er der naturligvis forskellige strategier, som kan benytter. Man kan eksempelvis bare vælge favoritten i hver eneste kamp. Denne er der dog naturligvis mange, som gør brug af. Det betyder samtdig, at en gevinst i det tilfælde ville være ret begrænset. Det gælder naturligvis om, at lure de steder, hvor der kommer en overraskelse i en af disse kampe. Samtidig skal man naturligvis stadig være realistisk med sine bud og ikke gå over gevind med sine forudsigelser.

 

New Orleans Pelicans vs Utah Jazz
Los Angeles Lakers vs Los Angeles Clippers
Brooklyn Nets vs Orlando Magic
Portland Trail Blazers vs Memphis Grizzlies
Washington Wizards vs Phoenix Suns
Milwaukee Bucks vs Boston Celtics
San Antonio Spurs vs Sacramento Kings
Dallas Mavericks vs Houston Rockets
Denver Nuggets vs Miami Heat
Oklahoma City Thunder vs Utah Jazz
Los Angeles Clippers vs New Orleans Pelicans
Indiana Pacers vs Philadelphia 76’ers
Toronto Raptors vs Los Angeles Lakers
Brooklyn Nets vs Washington Wizards
Boston Celtics vs Portland Trail Blazers

 

Kampene spilles i Orlando i ESPN Wide World of Sports Complex, som ligger i Disney World. Her skal NBA-sæsonen efter planen spilles færdig. Der er kun inviteret hold, som inden ligaen blev lukket end havde en realistisk chance for at nå playoffs. Derfor er nogle hold allerede færdige for denne sæson. Når de bedste 16 hold er fundet vil disse spille play-offs, som man kender det.

 

 

Unibet Spil NBA Predictor hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Regler og vilkår for kampagnen

Denne kampagne er åben for tilmelding frem til fredag den 31. juli klokken 00.30. Kampagnen er udelukkende tilgængelig for danske kunder hos Unibet. Disse har mulighed for at deltage i kampagnen gratis. For at vinde pengene i puljen, skal man have svaret rigtigt på alle 15 spørgsmål. Hvis der skulle være flere med 15 rigtige, vil puljen blive fordelt mellem disse vindere. Man skal være opmærksom på, at det kun er muligt at deltage én gang i kampagnen. Det er muligt at deltage frem til fredag den 31. juli klokken 00.30.

Spørgsmålene i Unibets NBA Predictor omhandler udfladene af 15 NBA-kampe. Præmien på op til 250.000 vil blive indstat på den vindende spilkonto. I tilfælde af at ingen svarer korrekt, vil hovedpræmien ikke blive udbetalt. Når et spil er registreret betragtes dette som selve buddet. Unibet er ikke ansvarlige for bud, som er tabt eller blevet ændret i forbindelse med overførslen. Bevis for magnetiske transskriptioner vil desuden ikke bliver accepteret som værende et gyldigt bevis for deltage.

I forbindelse med quizzen vil resultater fra NBAs hjemmeside blive benyttet. Vinderne af Unibets NBA Predictor vil blive kontaktet indenfor fire dage. Når skal tjekke sine resultater, skal man kigge under sektionen kaldet “mine valg.” Man skal være opmærksom på, at Unibet til enhver tid kan ændre eller annuellere kampagnen. Unibets generelle regler og vilkår er desuden gældende.

 

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund