Opbyg en sejrsstime og vind flotte præmier med Unibets gratis EM-Streakr

Alle spillere hos Unibet har mulighed for at deltage i bookmakerens gratis EM-spil Streakr. Her skal man opbygge en stime af korrekte svar fra 11. juni til 23. juni. Jo flere korrekte svar man rammer i streg – jo bedre præmier vinder mand. Man kan vinde kontater, free bets og free spins.

 

Deltag i Unibets EM-Streakr

 

Sådan deltager du i Unibets EM-Streakr

Vi vil nu komme ind på, hvordan man deltager i Unibets EM-Streakr. Som det fremgår af vores punkter nedenfor, er det heldigvis ganske let. Vi komme naturligvis også med en mere udførlig forklaring, hvis man har behov for at få uddybet noget.

 1. Man skal have en konto hos Unibet
 2. Kampagnen løber fra 11. juni til 23. juni
 3. Foretag én forudsigelse per dag
 4. Når du svarer forkert slutter din stime
 5. Du kan da starte en ny stime.
 6. Gevinster udbetales indenfor 96 timer af kampagnens afslutning

Det første punkt er naturligvis, at man skal have oprettet sig en konto hos Unibet. Spillet er ganske gratis for alle kunder hos Unibet – nye såvel som gamle.

Kampagnen kører fra den 11. juni til den 23. juni. I denne periode skal man én gang om dagen svare på et spørgsmål om EM. Hvis det er rigtigt fortsætter ens stime. Der er præmier til stimer på tre rigtige og op efter.

Det er gælder herefter om at opbygge så lang en stime af korrekte svar som muligt. Hvis man svarer forkert, kan man starte forfra på en ny stime. Det kan gøre et ubegrænset antal gange.

Man skal være opmærksom på, at hvis man misser en dag, vil stimen ikke blive nulstillet. Det vil altså sige, at man bare kan genoptage stimen.

Man har mulighed for at vinde følgende præmier med Streaker:

 • 3 rigtige i træk – 20 Free Spins á 1 kroner til Starburst
 • 6 rigtige i træk – 50 kroner i Free Bet
 • 7 rigtige i træk – 100 kroner i Free Bet
 • 9 rigtige i træk – 200 kroner i Free Bet
 • 13 rigtige i træk – 1.000 kroner i Free Bet

Ved gevinst vil denne blive udbetalt indenfor 96 timer. Der er forskellige gennemspilskrav forbundet med de respektive gevinster. Læs mere om disse i vores afsnit om Regler og Vilkår, som du finder under dette.

 

Deltag i Unibets EM-kampagne

 

Strategien for Unibets Streakr-konkurrence

Det handler som nævnt om at få opbygget den længst mulige stime under EM. Dermed er dette ikke en konkurrence, hvor man skal bekymre sig om, hvorvidt konkurrenterne matcher ens stime. Præmien er nemlig den samme alligevel.

Derfor behøver man ikke satse ved at forsøge at være den eneste med en bestemt besvarelse. Dermed skal man ikke føle sig presset til at gå efter de store overraskelse i forsøget på at være en af de få, som rammer rigtigt på spørgsmålet.

Hvis man undervejs når til en præmie, som man gerne vil have, kan man nulstille sin Streakr, men kan dog også fortsætte og gå efter guldet.

 

Regler & vilkår

Kampagnen varer fra den 11. juni til den 23. juni. Den gælder for nye såvel som eksisterende kunder. Når man deltager, skal man besvare spørgsmål om EM. Man kan besvare ét spørgsmål om dagen, uagtet om svaret er rigtigt eller forkert.

Svarer man forkert på et spørgsmål, kan man starte en ny streak dagen efter. Det kan man gøre et ubegrænset antal gange. Hvis man nulstiller sin stime, kan man også starte en ny den efterfølgende dag.

Man kan til enhver tid ændre sine valg inden starten på eventet. Man skal være opmærksom på, at stimen ikke nulstilles, hvis man ikke får svaret på dagens spørgsmål. Man kan ændre sig valg frem til kampens start. Resultater af kampevents tages fra de officielle side.

Vinder man Free Spins vil disse automatisk blive indsat på ens konto. De vil herefter være gyldige i 60 dage. Man skal være opmærksom på, at gevinster fra disse skal gennemspilles. Læs Unibets regler for gennemspil samt kravene til disse på kampagnesiden, som du finder via et linkene her på siden.

Unibet har ret til at ekskludere spillere fra kampagnen samt tilbageholde gevinster ved mistanke om brud på regler og vilkår. Det kan blandt andet ske, hvis der er mistanke om brug af mere end et brugernavn eller anden mistænkelig eller ulovlig aktivitet. Det gælder uagtet, om spilleren har vundet eller stod til at vinde.

Unibet har desuden ret til på et hvilket som helst tidspunkt at annullere eller ændre kampagnen. Derudover vil Unibets generelle regler og vilkår.

 

Opret en konto hos Unibet