Ram nul rigtige og vind op til 1 million i gratis EM-konkurrence hos Unibet

Unibet fyrer traditionen tro op for deres gratis 0 rigtige-konkurrence inde EM. Her er reglerne ganske simple, man skal blot gætte forkert på resultaterne af turneringen 36 gruppekampe. Gør man det, vil man have mulighed for at vinde op til 1.000.000 kroner.

 

Deltag i Unibets 0 rigtige

 

Sådan deltager du i Unibets Nul Rigtige

Som det fremgår nedenstående liste, er det ganske simpelt at deltage i Unibets Nul Rigtige. Vi går dog også lidt mere i detaljer omkring, hvordan man deltager samt, hvordan

  1. Du skal have en konto hos Unibet
  2. Udfyld en kupon hvor du går efter at svare forkert på samtlige kampe
  3. Det er gratis at deltage
  4. Deltag i kampen om præmiepuljen på 1 million kroner.
  5. Gevinster vil kunne være omfattede af krav om gennemspil
  6. Sidste frist for deltagelse er fredag den 11. juni klokken 21.00

For at deltage skal man altså blot have en Unibet-konto. Her er det uden betydning, hvorvidt denne er ny eller gammel. Det vil som nævnt være ganske gratis at deltage.

Herefter handler det om at komme med sine 36 “forkerte” bud. Her handler det altså om de 36 gruppekampe ved EM. Forudsigelserne vil være klassiske 1×2.

Hvis vi som eksempel tager Danmarks første kampe som hedder Danmark – Finland. Tror man på, at Danmark tager den ventede favoritsejr, så skal man enten sige uafgjort eller sejr til Finland. Her er sejr til Finland selvsagt det mindst sandsynlige resultat. Derfor vil det være det klogeste at forudsige.

Samme princip følger man så med de øvrige kampe. Det vil altså sige, at man har to muligheder for at svare “forkert” på hver kamp.

Hvis man lykkes med at ramme forkert på samtlige 36 kampe, vil man få fingrene i den præmiepulje på et million kroner. Hvis der er flere vindere, deles denne mellem disse. Den vil være uden omsætningskrav.

Dermed handler det bare om, at komme med sine 36 bud på gruppekampene. Det har man indtil starten på åbningskampen mellem Italien og Tyrkiet til. Det vil sige fredag den 11. juni klokken 21.00.

 

Opret dig og deltag i konkurrencen hos Unibet

 

Sådan skal du ramme nu rigtige hos Unibet

Hvis man skal lykkes med et at tippe forkert på samtlige 32 EM-gruppespilskampe, skal man bruge sin viden om fodbold og en god portion held.

Man kan naturligvis forsøge sig med udelukkende at benytte sig af sit held i jagten på millionen i puljen. Med 32 kampe ville det dog betyde, at man statistisk set ikke har gode muligheder. Sandsynligheden for, at man kommer til at ramme et par kampe rigtigt, vil nemlig være betragtelig.

Et eksempel på en fornuftig strategi vil være, at man udvælge er par kampe, som synes sikre. Herefter vælger man naturligvis det modsatte udfald af det ventede.

Her kan man naturligvis blot se på oddsene for EM-kampene, hvor man blot skal holde øje med, hvor der er meget lave odds på en kamp. Det kan for eksempel være Danmarks åbningskamp mod Finland, hvor Danmark er storfavoritter. Her skal man altså vælge finsk sejr, hvis man tror, at Danmark sejrer.

Man skal dog have for øje, at der ved store slutrunder som EM vil komme overraskelser. Der vil desuden være en del kampe, hvor der ikke umiddelbart er nogen klar favorit.

Der er også scenarier, hvor hold er tilfredse med et bestemt resultat. Det gælder eksempelvis første runde. Her vil man ofte, at flere hold er tilfredse med et point i første kamp, da man for alt i verden vil undgå en dårlig start på EM. Derfor kan uafgjort i disse tilfælde ikke være den bedste strategi.

 

Research tendenserne

Hvis man skal have held/uheld til at tippe alle kampe forkert, handler det naturligvis om, at man skal gøre sit analytiske arbejde omkring samtlige 36 kampe.

Det er selvsagt en stor opgave. Heldigvis er man dog som nævnt hjulpet af, at der udfor hver kamp vil være to muligheder for at gætte forkert på resultatet.

Som nævnt er det en godt idé, at se på oddsene for at finde de kampe, som på forhånd synes sikre. Man skal dog være opmærksom på, at det ikke er nogen gode idé kun at stole på oddsene, da der som nævnt vil være overraskelser.

 

Regler og vilkår

For at kunne deltage skal man have en konto hos Unibet. Deltagelse er gratis. Man vil have mulighed for at deltage én gang pr. konto hos Unibet.

Herefter skal man have udfyldt resultaterne for samtlige 36 gruppekampe for at have en gyldig kupon. Præmiepuljen lyder på en million kroner og er uden krav om gennemspil.

Er der flere vindere blandt Unibets danske kunder, vil denne blive fordelt mellem disse. Hvis ikke der er spillere, som har ramt samtlige kampe forkert, vil der ikke blive udbetalt nogen præmie.

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer man e-mails, sms’er samt push notifikationer omkring kampagnen. Man giver desuden også Unibet lov til at bruge ens navn mv. i markedsføringsrelationer.

Unibet har til enhver tid ret til at annullere eller ændre deres kampagne. Man kan deltage fremtid fredag den 11. juni klokken 21.00.

Unibets generelle regler og vilkår er til enhver tid gældende.