Unibet: Tips til dronningens nytårstale

Traditionen tro finder du masser af gode odds hos Unibet for dronningens nytårstale og du kan få gode råd og tips til at kaste dig over det store spiludvalg hos Unibet.

Se odds for dronningens nytårstale hos Unibet

Én ting som virkelig kan samle danskerne hjemme i stuerne er Dronningens Nytårstale og der er kommet stort fokus på, hvilke ord hun vælger at bruge i talen. Dette hænger selvfølgelig sammen med, at der er kommet flere og flere Dronningens Nytårstale odds, hvilket gør det muligt at få lidt ekstra spænding på årets sidste dag.

Disse Nytårsodds skal du holde øje med

Selvom det ikke er smart at spille på diverse kendisser bliver nævnt, kan det sagtens være en god idé at spille på de forskellige medlemmer af kongefamilien dukker op i talen. I talen fra 2021 blev Kronprinsen, Prins Christian, Kronprinsessen, Prins Joachim og Prinsesse Marie alle sammen nævnt, hvilket tydeligt indikerer, at det er en god idé at holde øje med diverse familiemedlemmer.

I år er der endda også okay odds at hente hos os på alle de ovennævnte kongefamiliemedlemmer. Vi anbefaler helt klart, at man holder sig langt væk fra diverse kendisser, men holder et vågent øje med de mest prominente medlemmer af kongefamilien.

‘Kronprinsen’ og ‘Kronprinsparret’ giver henholdsvis odds 1.05 og 1.35.

Se odds på nytårstalen hos Unibet

Vær opmærksom på gradbøjninger når oddser på nytårstale

En anden ting man skal være opmærksom på er, at gradbøjninger af ord ikke giver gevinst. Har du for eksempel spillet på, at Dronningen siger ”familiemedlem” i sin nytårstale, vil der ikke være gevinst, hvis Hendes Majestæt siger ”familiemedlemmer”, ”familiemedlemmet”, ”familiemedlemmerne” og så videre. Derudover bliver samtlige odds på Dronnings nytårstale afgjort ud fra den skrevne tale, der vil kunne findes online på Kongehusets hjemmeside.
Det handler altså ikke om, hvad hun siger i fjernsynet, men derimod hvad der står i manuskriptet.

De mest sikre odds på nytårstale

Selvom der ikke findes noget stensikkert odds, er der stadig et par Dronningens nytårstale, som har rigtig stor sandsynlighed for at gå hjem. Statistisk set har Hendes Majestæt således nævnt ”familie” i 22 ud af hendes seneste 22 nytårstaler, hvilket også er tilfældet for ”Grønland” og ”Færøerne”.

Unibet tilbyder odds 1.03 på, at Dronning Margrethe siger ‘familie‘ igen i år.

”Verden” er blevet nævnt i 21 af de seneste 22 nytårstaler, da det var kun i 2010, at hun ikke brugte det ord. ”Aften” kan prale af den samme statistik, da 2001 var det eneste ord, at ordet ikke blev brugt. Sidst men ikke mindst er Dronningen rigtig glad for at sige ”samfund”. Det har hun nemlig gjort i alle sine taler siden 2001 undtagen i 2017 (det vil sige 20 ud af de seneste 21 gange).

Andre hyppige ord er blandt andet “nytårsaften” og “nytårshilsen”, som er blevet nævnt henholdsvis 17 og 18 ud af de sidste 21 gange, mens “nytårsønsker” og “glæde” er blevet nævnt 18 gange de seneste 21 år. “Muligheder” er endvidere blevet nævnt i 16 ud af de sidste 21 taler.

‘Glæde’ og ‘muligheder’ belønnes med odds 1.20 og 1.35 hos Unibet.

De mere risky odds på nytårstale

Hvis man hellere vil satse lidt på årets sidste dag, så er der naturligvis også mulighed for det hos Unibet. Der kan ikke være den store tvivl om, at Dronningen nok kommer til at snakke en del om COVID-19 i nytårstalen, og der kan være ganske fine odds at hente på nogle af de relaterede begreber.

Unibet udbyder blandt andet odds på Covid-19 (1.15), mundbind (1.50), vaccine (1.72), sundhedspersonale (1.75), restriktioner (2.75), lockdown (5.00), karantæne (6.00), mink (7.50), Grundloven (8.00) og minkkommision (25.00). ‘Restriktioner’ blev nævnt i talen fra 2020 og 2021.

Vil man virkelig gå efter guldet, skal man måske tage et kig på forrige års nytårstale, hvor Dronningen både nævnte Facebook og FaceTime. Det var første gang nogensinde, at hun nævnte FaceTime, mens Facebook også blev nævnt i nytårstalen fra 2012. Tror man på et eller flere af de sociale medier bliver nævnt i år, har Unibet blandt andet odds på Snapchat (6.00), Tiktok (7.50) og Twitter (30.00).