Opret dig hos Unibet og få gratis Dplay

Alle kunder hos Unibet tilbydes en måneds gratis abonnement på Sports- og Underholdningspakken hos Dplay. Med dit gratis abonnement kan du blandt andet se Nicklas Bendtners reality show. Vælger du at fortsætte dit abonnement udover den gratis måned, vil du få de efterfølgende seks måneder til 99 kroner om måneden mod de normale 179. Du har med dit abonnement adgang til hele 11 af Discoverys kanaler.

 

 

Opret dig hos Unibet og få gratis Dplay

 

 

Sådan får du gratis Dplay med Unibet

  1. Opret dig som kunde hos Unibet
  2. Når du har oprettet dig kan du tage imod tilbuddet via Unibets kampagneside. Du skal blot klippe på banneret som vist på billedet nedenfor.
  3. Herefter får du første måned gratis.
  4. Fortsætter du dit abonnement får du de næste seks måneder til nedsat pris – 99,95 kroner per måned.

 

Unibet Dplay kampagne

 

Det får du, når du opretter dig hos Unibet

Når du opretter dig hos Unibet får du heldigvis meget mere udover Dplay-abonnementet. Unibet har ligesom alle bookmakere naturligvis en velkomstbonus. Med denne kan du få fordoblet dit første indskud, såfremt dette er på mellem 40 og 1.000 kroner. Det vil sige, at der kommer til at stå 2.000 kroner på din spilkonto, hvis dit første indskud er 1.000 kroner. Disse bonuspenge skal herefter gennemspilles otte gange på sportsvæddemål til minimum odds 1,40 inden for 60 dage.

Den store fordel ved Unibet i forhold til de andre store bookmakere er, at de har de laveste gennemspils odds på markedet. Du har dermed langt flere væddemål at vælge i mellem. Unibet har også en solid platform med mange forskellige markeder, som du kan spille på samt sjove specials og livespil.

Mange kampagner

Unibet har mange gode kampagnetilbud til deres spillere. Disse er endda ofte gratis at deltage i. Et eksempel er deres nuværrende Champions League-predictor, hvor man skal svare korrekt på en række spørgsmål om ugens kampe. Gør man det har man mulighed for at vinde helt op til 500.000 kroner.

Unibet TV

Foruden det sport der er på Dplay får du naturligvis også adgang livestreams hos Unibet. Unibet har nemlig selv et hav af store sportsbegivenheder, som de livestreamer. Dette inkluderer La Liga, Serie A, Bundesliga, NBA, NHL, MLB og tennis. Især La Liga og Serie A er naturligvis interessante med danske øjne, nu Christian Eriksen og Martin Braithwaite er at finde i henholdsvis Inter og Barcelona. Allle disse begivenheder får du altså ganske gratis med din Unibet-konto. Det hele kræver blot, at du har penge på din spilkonto.

 

 

Opret dig hos Unibet og få gratis Dplay

 

 

Det får du også med Dplay

Superligaen og Europa League er udskudt på ubestemt tid. Men Dplay har som nævnt en stribe andre kanaler, som du kan underholde dig med. Du behøver dermed ikke sidde hjemme og bare trille tommelfingre. Du får nemlig adgang til hele Discoverys platform. Det vil sige: Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Eurosport 1, Eurosport 2, TLC, Discovery Channel, Animal Planet, ID – Investigation, Discovery og Discovery Science. Du får desuden eksklusive snigpremierer, og du slipper for reklamer, når du ser underholdning. Der er med andre nok at give sig i kast med.

“Tv-markedet er som bekendt i opløsning i disse år, så det kan være lidt af et puslespil at sammensætte sine streamingtjenester og tv-pakker. Personligt synes jeg, at det her er en god mulighed for at teste Dplay som platform, inden man beslutter sig for, hvad man skal have fremover,” siger Marxen.

Følg Landsholdet på Dplay

På Dplay kan du desuden også følge det danske landshold, når de igen skal i kampen efter perioden med aflysninger på grund af Coronavirussen.

 

 

Opret dig hos Unibet og få gratis Dplay

 

 

Regler og Vilkår

Du skal være kunde hos hos Unibet. Herefter kan du tilgå kampagnen via Unibets kampagneside. Du vil da modtage 30 dages gratis Dplay. Når de 30 dage er gået, vil prisen stige til 99,95 kroner om måneden i seks måneder, såfremt abonnementet ikke opsiges. Afmelder du ikke dit abonnement inden for de første 30 dage, vil dette automatisk blive fornyet. Efter de seks måneder med 99.95 vil det stige til normal pris – 179 kroner. Der er ingen binding på tilbuddet.

Du skal være opmærksom på, at tilbuddet kun gælder nye kunder hos Dplay. Eksisterende kunder kan dermed ikke gøre brug af dette. Uniber gør opmærksom på, at de ikke modtager kompensation, når kunder opretter sig hos Dplay. Unibet er ikke ansvarlige for eventuelle problemer, som måtte opstå i forbindelse med oprettelse hos Dplay. Unibet har desuden ret til at ændre eller annullere tilbuddet på hvilket som helst tidspunk. Unibets generelle regler og vilkår er til en hver tid gældende.

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund