Vind 500.000 kroner i Unibets gratis CL Predictor

Så er det endelig blevet tid til Champions League-finalen mellem PSG og Bayern München. Det fejrede Unibet ved at smide 500.000 kroner i puljen til dem, som kan svare rigtigt på seks spørgsmål om begivenheder i den kommende finale. Kampagnen gælder nye såvel som gamle kunder, og det er ganske gratis at deltage. For at få del i puljen, skal man blot svare rigtigt på alle seks spørgsmål. Skulle der være flere, som klarer dette, vil disse spillere dele puljen mellem sig. Man kan tilmelde sig frem til kampstart, som søndag den 23. august klokken 21.00.

 

Spil Champions League predictor hos Unibet

 

Sådan deltager du i Unibets CL predictor

  1. Man skal være oprettet som kunde hos Unibet.
  2. Find kampagnen her.
  3. Svar rigtigt alle seks spørgsmål
  4. Svar skal være afgivet inden fredag den 23. august klokken 21.00.
  5. Vær med i kampen om op til 500.000 kroner.

 

De sådan vinder du i Champions League Predictor

For at få fingrene i puljen, skal man som nævnt svare rigtigt på seks spørgsmål. Disse vil omhandle begivenheder i Champions Leauge-finalen mellem PSG og Bayern München, som man skal forudsige. De seks spørgsmål er som følger

 

Hvilket hold giver bolden op ved kampstart?

Her er der ikke så meget andet at sige, end at man har 50% chance for at gætte rigtigt.

 

Hvad bliver resultatet af kampens ordinære spilletid?

Der er lagt op til en kamp mellem to hold, som begge har nogle fantastiske offensive spillere. Det bør derfor ikke være helt ved siden af, at gætte på en relativt målrig kamp. Et realistisk bud kunne være 2-1 til Bayern, men det kan sagtens forsvares, at være mere ambitiøs med sit bud.

 

Hvornår scores kampens første mål?

Her skal man svare på, inden for hvilket interval kampens første mål falder. Det kan tænkes, at holdene starter forsigtigt, så det kan betale sig at gætte på omkring midten af første halvleg eller endda mod slutningen.

 

Hvem scorer kampens første mål?

Det oplagte svar er naturligvis den polske målmaskine Robert Lewandowski, som har scoret i samtlige Champions Leauge kampe, som han har været en del af gennem denne sæson.

 

Hvor mange gule kort?

I løbet af Bayerns fire knockout-kampe har tyskerne blot modtaget fem gule kort. I to af dem modtog de nul. En af disse kampe var semifinalen mod Lyon. PSG har til gengæld modtaget 13 gule kort i løbet af deres seneste fire kampe i Champions League. I finalen vil spillerne være lidt mindre bange for at trække et gult kort, da faren for karantæne er ovre. Derfor mener vi, at 4+ gule kort er et furnuftigt valg.

 

Hvor mange hjørnespark

Hvis man kigger på de sidste runder, har begge hold haft omkring fire hjørnepark per kamp. Dermed ender man på omrking de otte hjørnespark, så vi peger på intervallet 8-10 hjørnespark i kampen.

 

Regler og vilkår for kampagnen

Dette tilbud er er tilgængeligt frem til søndag den 23. august klokken 21.00, som er starttidspunktet for Champions Leauge-finalen. Det er for nye og eksisterende danske kunder hos Unibet. Disse kan deltage gratis i denne kampagne. Man vinder pengene i puljen ved at svare rigtigt på alle seks spørgsmål. Man skal være opmærksom på, at hvis der er flere med skes rigtige svar, vil puljen blive delt mellem disse vindere. Det vil kun være muligt at deltage én gang i tilbuddet.

De seks spørgsmål vil omhandle begivenheder i Champions League-finalen mellem PSG og Bayern München. Her skal man forudsige seks kampbegivenheder. Hvis man gør dette, vil præmien på op til 500.000 kroner blive indsat på den vindende spillers spilkonto. I tilfælde af at ingen svarer korrekt, vil hovedpræmien ikke blive udbetalt. Man skal være opmlrksom på, at en svar vil blive betragtede som indgivne, når ens spil er registreret. Unibet vil ikke være ansvarlige for bud, der er gået tabt eller blevet ændret i forbindelse med overførlse. Bevis for magnetiske transskriptioner accepteres desuden ikke som værende et gyldigt bevis for deltagelse.

Korrekte svar skal være baseret på ordinær spilletid. Begivenheder fra forlænget spilletid vil således ikke tælle med i forbindelse med kampagnen. Vinder man, vil man blive kontaktet inden for fire dage af Unibet. Man skal være opmærksom på, at Unibet til enhver tid kan ændre eller annuellere kampagnen. Unibets generelle regler og vilkår er desuden gældende.

 

Aflevér dine gæt til konkurrencen her

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund