Spil med om 1.000 kroner hver dag i Unibets gratis bordtennis predictor

Alle Unibet-kunder kan deltage i bookmakerens gratis bordtennis predictor. Du skal blot svare rigtigt på dagens to spørgsmål, så er du med i den daglige lodtrækning om 1.000 kroner i kolde kontanter. Den spiller, som har samlet flest point ved spillets afslutning kan se frem til en gevinst på 5.000 kroner. Konkurrencen løber frem til fredag den 2. april. Der er flere og flere point på højkant for hver dag, så det er aldrig for sent at melde sig til.

 

 

Opret dig hos Unibet og spil bordtennis predictor

 

 

Sådan deltager du i bordtennis predictor

  1. Du skal være kunde hos Unibet
  2. Find bordtennis predictor-kampagnen på Unibets kampagneside.
  3. Svar rigtigt på dagens spørgsmål
  4. Du er nu med i den daglige lodtrækning om 1.000 kroner.

 

 

Spørgsmålene i bordtennis predictor

Du skal som nævnt svare rigtigt på dagens to spørgsmål om bordtennis. Disse vil omhandle udfaldet af to af dagens kampe. Svarer du rigtigt på begge spørgsmål optjener du point i den samlede stilling og er med i den daglige lodtrækning om 1.000 kroner. Der er flere og flere point til den samlede stilling for hver dag, der går. Mandag var der således blot 1 point på højkant, mens der eksempelvis fredag vil være hele ni point. Du kan derfor stadig sagtens nå at spille med. Der er som nævnt også den daglie konkurrence om 1.000 kroner. Det faktum at det er gratis at deltage er naturligvis også en fordel. Præmierne udbetales i kontanter til ens konto dagen efter gevinsten.

Som eksempel på, hvordan spørgsmålene i predictor ser ud, har vi her mandagens spørgsmål:

  • Hvem vinder kampen mellem Igor Trydukh og Vladislav Mishchenko?
  • Hvem vinder kampen mellem Ivan Efimenko og Anatolli Nazarov?

Det får du som ny Unibet-kunde

Nye kunder hos Unibet får matchet deres første indskud. Hvis du eksempelvis sætter 1.000 kroner ind din konto som første indbetaling, vil Unibet give 1.000 kroner i velkomstbonus. Du kan maksimalt indsætte 1.000 mens mindste beløbet går helt ned til 40 kroner. Du skal huske, at din bonus er gyldig 60 dage efter din kontos oprettelse. Du har altså god tid til at når at få gennemspillet denne de påkrævede seks gange.

 

 

Opret dig hos Unibet

 

 

Regler og vilkår for bonussen

Du skal være bossidende i Danmark og være minimum 18 år gammel. Du skal desuden være ny kunde hos Unibet. Du skal være opmærksom på, at din bonus skal gennemspilles seks gange til minimum odds 1,40. Du skal have opfyldt gennemspilskravet inden for 60 dage. Dine kvalificerende væddemål skal være afgjort inden for denne periode. I tilfælde af at du ikke opfylder gennemspilskravet vil går din bonus og evuentuelle gevinster vundet der af tabt. Du kan ikke gøre brug af cash-out funktionen. Dit væddemål til med i kravet om gennemspilning uagtet om du vinder eller taber.

Gør man brug af et eller flere af følgende betalingsmidler er man ikke berettiget til at modtage velkomstbonus: Skrill, Paysafecard eller Neteller. Unibet kan på ethvert givent tidspunkt ændre deres velkomstbonus Desuden vil Unibets generelle regler til enhver tid være gældende.

 

 

Opret dig hos Unibet og spil bordtennis predictor.

 

 

Regler og vilkår for kampagnen

Kampagnen er gældende fra mandag den 30. marts til fredag den 3. april. Den er udelukkende for danske kunder hos Unibet. Der er ingen tilmelding påkrævet. Førstepræmien vil gå til den spiller, som har svare rigtigt på flest spørgsmål gennem ugen. Hvis flere spillere har samme antal, vil de 5.000 blive fordelt efter lodtrækning.

Man skal hver dag svare rigtigt på to spørgsmål. Gør man det, er man med i den daglige lodtrækning om 1.000 blandt de spillere, som har svaret korrekt på dagens to spørgsmål. Begge dagens spørgsmål skal svares korrekt for, at der optjenes point. Dagens spørgsmål bliver to point mere værd for hver dag, der går. Mandagens spørgsmål er således blot ét point værd, mens fredagens er ni point værd. Man kan se sin samlede placering på kampagnens leaderbord. Hvis man vinder de 5.000 kroner, vil disse blive sat ind på ens konto mandag den 6. april. Vinder man den daglige præmie på 1.000 vil disse også blive sat ind dagen efter.

Unibet kan på et hvilket som helst tidspunkt ændre eller annuellere kampagnen. Desuden er Unibets generelle regler og hvilket til hver en tid gældende for kampagnen.