Uhørt godt Mr Green-tilbud: Odds 50 på Island omsætningsfrit!

Det kan godt være, at Island allerede er rykket ned fra liga A til liga B i UEFA Nations League, men de islandske vikinger har stadig tænkt sig at kæmpe til sidste blodsdråbe mod Belgien på udebane torsdag aften. Bookmakeren Mr Green er gået fuldstændig bananas og har hævet oddset på islandsk sejr for de første 1.000 nye kunder til odds 50. Eventuelle gevinster er IKKE underlagt noget omsætningskrav. Den maksimale indsats er 50 kroner, så du kan altså vinde 2.500 kroner i kolde kontanter.

Derudover modtager du endda stadig et free bet på op til 500 kroner ved din første indbetaling. Du finder ikke et bedre velkomsttilbud på det danske marked!

 

Få odds 50 på Island omsætningsfrit

 

Hvordan fungerer det?

For at tage imod dette fuldstændig fantastiske tilbud skal du bare følge disse fire simple trin.

  1. Besøg Mr Greens kampagneside
  2. Tryk på “Tilmeld dig!”
  3. Opret en konto
  4. Spil 50 kroner på Island til odds 50

Du starter med at trykke på en af vores grønne knappe eller linket foroven. De tager dig videre til kampagnesiden hos Mr Green, hvor du kan læse meget mere om tilbuddet. Når du er klar, så klikker du på deres gule “Tilmeld dig!”-knap. Herefter udfylder du dine personlige oplysninger og opretter bookmakerkontoen. Som ny kunde modtager du et free bet på mellem 150 og 500 kroner ved første indbetaling, da Mr Green giver dig et risikofrit væddemål på samme størrelse som dit indskud. Indbetal eksempelvis 250 kroner og modtag et free bet af samme størrelse.

Når du har oprettet en konto og indbetalt penge, så mangler du sådan set bare at spille 50 kroner på de islandske vikinger til odds 50. Derefter kan du læne dig tilbage i sofaen og vente spændt til torsdag aften klokken 20:45, hvor der er kickoff på King Baudouin Stadium i Basel. Kampen sendes direkte på Eurosport 2 med optakt fra klokken 20:00, hvis du vil følge med.

 

Derfor overrasker islændingene

Som nævnt i indledningen så er islændingene allerede sikre på at rykke ned til liga B i næste udgave af UEFA Nations League. De har nemlig tabt deres første tre opgør med en samlet målscore på 1-11. Der kan dog sagtens være lysere tider på vej for deres relativt nye landstræner Erik Hamren. Belgiernes helt store stjerne Eden Hazard har således døjet med skadesproblemer det sidste stykke tid, mens deres bomber Romelu Lukaku efterhånden ikke har scoret et eneste mål i mere end én måned. Derudover må de endda også undvære deres forsvarsstyrmand Jan Vertonghen, som er ude med en haseskade i et par uger endnu. Reserven Thomas Vermaelen er også ude med en haseskade, så det er et amputeret landshold, som belgierne må stille op med.

Islændingene har derimod absolut ingen skadesproblemer at tænke på, og de vil være toptændte efter at få revanche. Det omvendte opgør på Laugardalsvöllur i Reykjavík endte nemlig med et 0-3-nederlag, så det her er hævnens time for dem. Nedrykningen er allerede definitiv, så de kan gå på banen uden noget som helst pres, og der er virkelig noget at bevise overfor deres trofaste supportere efter tre Nations League-nederlag i træk. Erik Hamren har med statsgaranti fortalt sine spillere, at han vil se dem allesammen kæmpe til sidste blodsdråbe, og vi tror, at de islandske vikinger kommer ud til denne kamp med ild i øjnene og blod på tanden.

Alt presset er på Belgien, mens Island kan spille fuldstændig frit. Derudover er belgierne hårdt ramt af skader, mens islændingene har frit valg på alle hylder. Efter vores bedste overbevisning så ligger den islandske overraskelse og lurer lige rundt om hjørnet.

 

Regler og vilkår hos Mr Green

Dette tilbud er kun for nye kunder eller folk som endnu ikke har sat penge ind hos Mr Green. Du kan altså ikke gøre brug af det, hvis du allerede har indsat penge hos dem. Tilbuddet gælder fra tirsdag den 13. november til og med kampstart torsdag den 15. november klokken 20:45.

Du kan maksimalt spille 50 kroner til det forhøjede odds, og det betyder, at der er tale om en potentiel gevinst på 2.500 kroner. Gevinsten skal ikke gennemspilles, hvilket vil sige, at du kvit og frit kan hæve den direkte til din bankkonto umiddelbart efter kampen. Dette tilbud gælder kun for de første 1.000 spillere, så det handler om at være hurtigt ude.

 

Få odds 50 på Island omsætningsfrit

 

Officielt logo for Mr Green