UFC 205 odds: – Spil på Conor McGregor vs Eddie Alvarez

UFC

Vores MMA-spilekspert, Josef Olesen, er klar med en række spændende spilforslag til odds på UFC 205, hvor hovedkampen bliver Conor McGregor vs Eddie Alvarez. Læs spilforslag til de største kampe ved UFC 205 d. 12/11-2016.

Spil på UFC hos Unibet.dk >>

 

Ultimate Fighting Championships Event nr. 205, vinterperiodens største MMA event bliver skudt i gang lørdag d. 12. November i Madison Square Garden, New York. Det er første gang i historien at UFC indtager New York, som tidligere i år for første gang i statens historie lovliggjorde MMA.

UFC har valgt at gøre sin entré i New York med stil og har præsenteret de mest spændende kampe til et enkelt stående event, nogensinde. Der er denne gang virkelig lagt op til en lækkerbisken af en kampaften. En aften, hvor der ikke blot er fire titler I kamp på main-carded, men hvor de resterende kampe næsten udelukkende består af kæmpere fra den absolutte tophylde.

UFC 205 byder på hele 12 kampe, og i denne optakt tager temperaturen på de største af kampene, og kommer med mine bud på gode odds på UFC 205.

Fight of the Night i denne optakt bliver Conor McGregor vs Eddie Alvarez, som du kan læse meget mere om forneden. Leder du bare efter gode odds på UFC 205 eventet, kan du finde dem hos Unibet, som har odds på samtlige kampe ved UFC 205.

Spil på UFC hos Unibet.dk >>

 

odds_conor_mcgregor_vs_eddie_alvarez

 

FIGHT OF THE NIGHT: Conor McGregor vs. Eddie Alvarez

To titelindehavere I to forskellige vægtklasser byder hinanden op til dans. Lightweight verdensmester Eddie Alvarez udfordrer Featherweight verdensmester, The Notorious One, Conor McGregor til en gigantisk kamp.

Eddie Alvarez er en dygtig wrestler og bokser, med god udholdenhen, styrke og et kæmpe fighterhjerte. Han slår hårdt og må siges at være bedre på gulvet end sin Irske modstander. Flere eksperter har Eddie Alvarez som favorit til denne kamp, netop pga hans overtag på gulvet. Han vil desuden også have en størrelses fordel over Conor McGregor.

Eddie Alvarez vandt sin titel over Raphael dos Anjos, med en seriøs ond 1. runde Knock-out, men han har stået ret stille udviklingsmæssigt siden.

Conor McGregor er modsat Alvarez en meget mere disciplineret bokser, som ikke sender nær så mange slag afsted, men til gengæld er meget mere præcist og effektiv end sin modstander. Hans fodarbejde, boksefærdigheder og timing er uden samstykke i MMA verdenen. Hans venstre hook skal nok finde Alvarez’s kæbeparti, men han skal dog passe på ikke holde sin hænder og parader nede. Desuden kan hans til tider manglende udholdenhed begynde at spille ind jo længere tid kampen går.

Hvis ikke Ireren vinder på et knock-out indenfor de første 3. runder, bliver Eddie Alvarez med størst sandsynlighed udråbt som vinder af kampen.

Læs i øvrigt vores fyldestgørende optakt til Fight Night i København lige her

Spilforslag:

Conor McGregor vinder. Hans aggressive afventende stil vil mod en Eddie Alvarez, som i forvejen bliver ramt meget i kamp, være for meget. Jeg forudser at Conor vinder kampen via TKO i 1. runde.

Conor McGregor vinder i 1. omgang via KO eller TKO til Odds 3.25 hos Unibet.

 

Tate vs. Pennington

Der bliver virkelig åbnet op for ballet og main carded i kvindernes Bantamweight klasse, når den tidligere UFC bantamweight verdensmester og #1-ranked Misha Tate stiller til kamp mod Raquel Pennington.

Misha Tate er en af de mest holdbare og udholdende kæmpere i hele kvindedivisionen, dette er dog en nødvendighed for hende, da hun ikke kæmper særlig defensivt og derfor pr. automatik tager imod mange slag i løbet af en kamp. Hun er desuden hvis ikke den bedste, så en af de top-3 kvindelige wrestlere (brydere) i UFC.

Raquel Pennington er en habil grappler og har helt klart sin bedste force i clinch’en – hvor hun arbejder utrolig godt med albuer, slag og knæ.

Spilforslag:

Her er der ingen tvivl, Misha Tate tager sejren. Hendes brydning burde være god og stærk nok til at få Pennington ned på gulvet og holde hende der. Jeg hælder lidt til en unanimous decision sejr til Tate, men en hurtig submission sejr er dog også en reel mulighed.

Jeg tror på Misha Tate sejr via decision. Få odds 2.50 hos Unibet.dk

 

Kelvin Gastelum vs. Donald Cerrone

To af vores personlige favoritter og hvor vi før har vundet gode penge på Kevin Gastelums evige underdog rolle, kunne Donald Cerrone denne gang godt være en lidt for stor mundfuld for Gastelum. Kelvin Gastlelum har sin baggrund indenfor brydning og boksning, men er i evig udvikling og bliver fra kamp til kamp bare bedre og bedre i alle aspekter af MMA. Gastelums største svaghed er helt klart hans psyke, samt det faktum at han flere gange har misset sin vægt.

Donald Cerrone er en verdensklasse kickboxer og Muay Thai kæmper, hans 29 professionelle kickboksning kampe uden nederlag vidner om dette. Han er dog ikke kun spark og knæ, hans range er stor og han har siden sin start i UFC også opnået et sort bælte i brasiliensk Jiu-Jitsu samt Gaidojutsu. Desuden har Donald Cerrone næsten været ustoppelig siden han valgte at gå op i vægtklasse, fra lightweight til welterweight.

Spilforslag:

Donald Cerrone har førhen haft store problemer mod kæmpere der har samme stil som Gastelum. Cerrone’s fodarbejde er dog bare ikke godt nok til at lukke ned for Gastelums boksning og brydning.

Jeg tror på en Gastelum sejr via decision. Få odds 3.75 hos Unibet.dk

 

Chris Weidman vs. Yoel Romero

Tredje kamp på Main Carded er også noget af en lækkerbisken. The All American og tidligere verdensmester, #2-ranked Chris Weidman tager imod Cuba’s egen #4-ranked Yoel Romero, til et brag af en kamp i middleweight. Vinderen af denne kamp vil med stor sansynlighed blive næste titeludfordrer.

Chris Weidman er en verdensklasse wrestler og bokser, med et super godt fodarbejde og har i sine 14 professionelle MMA kampe mødt en lang række af sportens største kæmpere, kun med ét nederlag til følge. Chris Weidman’s største svaghed er helt klart hans manglende hurtighed og kan for en hurtig modstander være ret nemt at ramme.

Yoel Romero er olympisk sølvmedalje vinder i brydning og en af de bedst og mest veltrænede atleter i hele UFC. Hans takedowns er yderst eksplosive og samtidig slår han hårdere end en hest sparker. Hans mange muskler er dog også en af Yoel Romero’s største svagheder. Han udholdenhed er ikke særlig god og han bliver hurtigt træt. Dette har dog ikke været et problem for Yoel endnu, da han oftest knock-outer sine modstandere tidligt.

Spilforslag:

Kampen er kun 3. runder og da Yoel Romero gerne åbner sine kampe som lyn og torden ser vi ham vinde de første to runder sikkert for derefter at være lidt for træt i 3. runde – dog stadig en komfortabel Yoel Romero sejr via decision.

Yoel Romero sejr via decision til odds 5.00 hos Unibet.dk

 

Joanna Jedrzejczyk vs. Karolina Kowalkiewicz

Eventets første titelkamp og her er det ren europæisk duel med to polske kvindelige MMA kæmpere i kamp. Kvindernes strawweight bliver udstillet på bedste vis med to af sine bedste kunstnere, når verdensmester Joanna Jedrzejczyk sætter sin titel på spil og møder sin ubesejrede landsmand og #2-ranked Karolina Kowalkiewicz.

Joanna er en meget aktivt kæmpende kickbokser med en sublim teknik og høj aggresivitet. Hun har ikke nogen deciderede svagheder og har været yderst dominerende i alle hendes 12 sejre ud af 12 mulige.

Karolina Kowalkiewicz minder på mange måder om Joanna Jedrzeczyk, hun har samme kickbokser baggrund og samme mentalitet. Hun slår dog ikke nært så hårdt og hendes defensive arbejde kunne godt være en del bedre.

Spilforslag:

Joanna Jedrzeczyk er bare bedre på alle parameter. Hun er en hurtigere, mere hårdtslående og bedre teknisk udgave af Karolina Kowalkiewicz, dette er en klar sejr til Joanna Jedrzeczyk.

Joanna Jedrzeczyk vinder via KO til odds 3.80 hos Unibet.dk

 

Tyron Woodley vs. Stephen Thompson

Eventets anden titelkamp og aftenens co-main event. The Chosen One, Welterweight verdensmester Tyron Woodley forsvarer sit bælte mod #2-ranked Stephen Thompson i hvad der sagtens kunne gå hen og blive aftenens kamp. En must-see.

Tyron Woodley er en meget kraftfuld og stærk wrestler, med en utrolig hurtighed ift. sin størrelse og så slår han utroligt hårdt. Han kan lukke huller og range til sin modstander ret hurtigt.

Stephen Thompson har sin baggrund i Karate og det taler i den grad til hans fordel. Han kan med sine mange spark og lange slag holde Woodley på afstand og samtidig presse ham.

Spilforslag:

Jeg tror på at når denne kamp er overstået, så har UFC en ny verdensmester i Stephen Thompson. Han kan holde Woodley på afstand, samtidig med få ramt ham med mange af sine spark. En Knock-out sejr til Stephen Thompson i 3. eller 4. runde.

Den frække: Vinderkombination – Thomson, Stephen by KO, TKO or DQ Round 4. til Odds 15.00 hos Unibet.dk.

 

UFC 205 kampprogram

De 12 kampe ved UFC 205 bliver som følger:

 

Early Prelims

Liz Carmouche vs. Katlyn Chookagian

Jim Miller vs. Thiago Alves

 

Prelims

Belal Muhammad vs. Vicente Luque

Tim Boetsch vs. Rafael Natal

Michael Johnson vs. Khabib Nurmagomedov

Frankie Edgar vs. Jeremy Stephens

 

Main Card

Miesha Tate vs. Raquel Pennington

Donald Cerrone vs. Kelvin Gastelum

Chris Weidman vs. Yoel Romero

Joanna Jedrzejczyk (Champ) vs. Karolina Kowalkiewicz

Tyron Woodley (Champ) vs. Stephen Thompson

Conor McGregor (Champ) vs. (Champ) Eddie Alvarez