U20 VM – De bedste odds på Columbia U20 vs Sydkorea U20

Ottendedelsfinalerne i U20 VM i Tyrkiet er i fuld gang. I dag er turen kommet til kampen de ubesejrede drenge fra Columbia, der endda var i gruppe med værterne – og Sydkorea, der klemte sig videre på en af de 4 bedste tredjepladser.

Efter en uafgjort åbningskamp mod Australien, som var temmelig skuffende for Columbia, så har de ikke set sig tilbage. Ferrarien er sat i 6.gear og Tyrkiet og El Salvador blev drønet henover. Columbia har bestemt et stærkt U20-hold i år.

Sydkorea derimod startede godt med en sejr over Cuba, men Cuba var så også gruppens prügelknabe. Herefter kom et uafgjort resultat mod Portugal og til sidst et nederlag til Nigeria.

Det var ikke lette kampe og Sydkorea er formentlig tilfredse med blot at gå videre, men det sætter sig psykisk alligevel.

Med det i mente, så er det ikke overraskende Columbia, der er bookmakernes favorit. Betsson giver et ganske hæderligt odds 1.72 for columbiansk sejr i aften.

Er det i dag, at den store overraskelse ved U20 VM indtræffer, så udløser en sydkoreansk sejr – foruden en kæmpe sydkoreansk jubelscene – odds 5.50 hos Tipico.

Alle, der har været i den ende af verden, kender til den æresfølelse og stolthed sydkoreanerne render rundt med, når de spiller for deres hjemland. De vil kæmpe til sidste fløjt. Hvis det rækker til et uafgjort resultat og forlænget spilletid, så giver Bet365 odds 3.75.

De bedste odds på Columbia U20-Sydkorea U20:

 

Columbia U20: 1.72 hos Betsson
Uafgjort: 3.75 hos Bet365
Sydkorea U20: 5.50 hos Tipico

I ved det sikkert godt, men for god ordens må vi hellere nævne, at EuroSport sender dagens kamp og I skal sidde klar kl 20:00 til kick off.