oddset banner lilleFra tid til anden hører man om, at en heldig og dygtig spiller har ramt et rigtig højt odds på Oddset. Som regel er der spillet på et hav af kampe for at få booset oddset, men det er altså ikke nødvendigvis den eneste måde at opnå et højt odds på. Det kan en Oddsetspiller i den grad skrive under på, da han valgte at spille 3 kampe lige på, på Den Lange onsdag.

Tre kampe til imponerende odds 1035

I alt blev der spillet på kun tre kampe, og hvordan får man så odds 1035 på kun tre kampe? Jo, men bruger naturligvis sin store viden om tysk håndbold til at spille et par krydser. Tilsæt så et Milan hold på hjemmebane mod mægtige Fc Barcelona, og så har man opskriften på odds 1035.  De to håndboldkrydser blev sat i kampen mellem Magdeburg-Lübbecke – Naturhouse La Rioja-Helvetia Anaitasuna og SC Magdeburg – TuS N-Lübbecke. Måske ikke to hold som de fleste sportsbettere kender det store til, men den dygtige oddsetspiller havde altså gjort sit hjemmearbejde godt, da han havde spottet de to krydser.

De to håndboldkampe var gået hjem, inden kuponens sidste kamp skulle spilles. Her tog AC Milan imod Fc Barcelona, hvor en hjemmesejr til Milan gav odds 6.9. Det er ikke hver dag at man får så højt et odds på en hjemmesejr til Ac Milan, men når Barcelona kommer på besøg, kan man altså løbe afsted med et højt odds. I og med at de to første kampe var gået hjem, må det have været en spændt spiller, da nu kun manglede den sidste kamp med det laveste odds på kuponen for at gå hjem. Kampen endte som bekendt med en 2-0 sejr til et fantastisk spillende Ac Milan hold, som effektivt fik lukket ned for Messi og co. Den dygtige Oddset spiller blev altså belønnet med odds 1035, og da han havde spillet 100 kroner på sin kupon, blev det altså til en udbetaling på 103.500 skattefrie danske kroner.

En del af Oddset klub 1000

Som en lille krølle på historien, kan den dygtige og heldige Oddset spiller nu lade sig indskrive i oddset1000 klubben. Det er en klub for alle de Oddset spillere som har lavet en kupon med et odds på 1000 eller større, som efterfølgende er gået hjem. Det er hidtil sket for lidt mere end 150 spillere på Danske Spil siden 2007. Selv om odds 1035 kan lyde sygt for tre kampe, så er der tidligere en spiller der har vundet på odds 2940 på tre kampe hos Danske Spil.

Kuponen:

136 X SC Magdeburg – TuS N-Lübbecke 29-29 12.00
155 1 Milan – FC Barcelona 2-0 6.90
407 X Naturhouse La Rioja – Helvetia Anaitasuna 27-27 12.50

Samlet odds: 1.035
Indsats: 100 kroner
Gevinst: 103.500 kroner

–> Kan du vinde på et højere odds på Den Lange? Prøv på Danske Spil her