Et af weekendens absolutte fodboldhøjdepunkter er Premier League-braget mellem Manchester United og Tottenham Hotspur. De to hold ligger på henholdsvis anden- og tredjepladsen med lige mange point, og det er dermed en vaskeægte sekspointskamp.

United startede sæsonen som lyn og torden men er løbet ind i problemer på det seneste. Tirsdag aften slog de ganske vist Swansea ud af Carabao Cup, men i sidste weekend tabte de overraskende med 2-1 imod danskerklubben, Huddersfield Town, hvorfor de nu er under pres.

Tottenham derimod kører anderledes godt. I sidste weekend vandt de 4-1 på hjemmebane imod Liverpool, og de nærmer sig nu ligaens absolutte top. Tottenham har faktisk gjort det så godt, at de efterhånden må regnes blandt mesterskabskandidaterne.

På grund af kombattanternes tårnhøje niveau er det svært at spå om, hvem, der trækker sig sejrsrigt ud af opgøret. Bookmakerne vurderer dog, at hjemmebanefordelen kan blive afgørende og har gjort United til favoritter. Hos Betsafe udbydes der odds 2,33 på, at United vinder, imens der er odds 3,35 på en Tottenham-sejr.

Læs vores anmeldelse af Betsafe her og bliv klogere på Danmarks kampagnekonge.

 

Bookmaker is inactive

 

Optakt: Manchester United – Tottenham Hotspur

Manchester United

José Mourinhos tropper er kommet en smule ned på jorden igen efter en flot sæsonstart. United har ikke været prangende på det seneste, og de er begyndt at falde bagefter bysbørnene og ærkerivalerne, Manchester City. De røde djævle har faktisk sat point til i deres seneste to ligakampe, og de har brug for straks at komme tilbage på sejrssporet, hvis de vil forblive i mesterskabskampen.

United fik til gengæld oprejsning i midtugen, hvor de med en blanding af reserver og unge spillere slog Swansea City ud af Carabao Cuppen. Begge mål blev scoret af Jesse Lingard, men det var tydeligt, at begge hold egentlig helst havde været kampen foruden.

De røde djævle har haft et tætpakket program på det seneste, og på grund af truppens mange skader har mulighederne for rotation været begrænset. Derfor vil det heller ikke være nogen overraskelse, hvis United-spillerne begynder at kunne mærke de mange kampe. Når sejrene ikke længere kommer på stribe, begynder små skavanker i øvrigt ofte at fylde mere i baghovedet.

Til kampen imod Tottenham vender den dygtige centerforsvarer, Phil Jones, heldigvis tilbage fra sin skadespause. Han var på bænken imod Swansea, men kom ikke i kamp. Han forventes at skubbe den usikre svensker, Victor Lindelöf, ud af startopstillingen. United må dog stadig undvære spillere som Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic, Michael Carrick, Eric Bailly, Marcos Rojo og Marouane Fellaini.

 

Tottenham Hotspur

London-holdet er et af Englands bedste mandskaber i øjeblikket. Tottenham buldrer simpelthen fremad, hvilket får fansene til at drømme om at vinde klubbens første engelske mesterskab siden 1961. De er i øjeblikket fem point efter Manchester City, men med klubbens styrke in mente er snakken om trofæer mere end blot dagdrømmeri og luftkasteller.

En af de primære kræfter bag Tottenhams titel-angreb er angriberen, Harry Kane. Den engelske landsholdsangriber har været i flyvende form i denne sæson, hvor det er i alt er blevet til 13 mål i 12 kampe for Tottenham. Han er i øjeblikket topscorer i både Premier League og Champions League, og han scorede senest to mål i 4-1-sejren imod Liverpool. Angriberen er da også bevidst om klubbens styrke.

– Vi har uden tvivl et hold, der er godt nok (til at vinde mesterskabet red.), så vi skal bare fortsætte med at arbejde hårdt, og så må vi se, hvad der sker. Det er muligt – vi skal bare holde formen, siger Kane til Goal.com.

Kampen på Old Trafford bliver dog en seriøs test for Tottenham, og det er her, at deres titelkandidatur virkelig skal stå sin prøve. De må undvære undvære skadede Victor Wanyama og Mousa Dembélé.

 

Spilforslag

José Mourinhos United-mandskab har været nede i en bølgedal på det seneste og både spil og resultater halter. Dette har fået både fans og medier til at stille spørgsmålstegn ved Uniteds titelaspirationer, og flere har påpeget, at de endnu ikke har mødt andre tophold. Ser man bort fra formsvage Liverpool, som United var heldige at spille 0-0 imod for to uger siden, har de udelukkende mødt hold fra den lavere ende af tabellen. Dermed er de ikke for alvor blevet testet. Deres eneste kamp imod et decideret tophold, Super Cup-kampen imod Real Madrid, blev tabt.

Kampen imod Tottenham bliver faktisk startskuddet til en række interessante kampe for United, der vil præge resten af deres sæson. Indenfor de næste syv Premier League-kampe venter Chelsea, Arsenal og Manchester City, og der ikke er råd til slinger i valsen.

I modsætning til United har Tottenham spillet op med og slået de bedste hold. Det er blevet til en 3-1-sejr imod Borussia Dortmund i Champions League, 1-1 på Santiago Bernabeu imod Real Madrid og senest en 4-1-sejr på hjemmebane imod Liverpool.

Old Trafford er ganske vist et svært sted at spille, men med Uniteds mange skader in mente, ligger værdien på Tottenham. Vi anbefaler derfor, at man spiller på en draw-no-bet Tottenham-sejr til odds 2,25 hos Betsafe. Her får man indskuddet tilbage, hvis kampen ender uafgjort, hvilket giver en smule mere sikkerhed.

 

Bookmaker is inactive