Tottenham Hotspur – Liverpool odds: Kommer der mål på Wembley?

Weekendens helt store Premier League-højdepunkt er braget på Wembley mellem Tottenham Hotspur og Liverpool. Det er en kamp i mellem sidste sæsons nummer to og fire, og der er virkelig lagt op til et spændende opgør.

Hjemmeholdet er flyvende for tiden, og de ligger i øjeblikket på tredjepladsen. I midtugen hev Tottenham derudover en 1-1 hjem på selveste Santiago Bernabeu imod Real Madrid. Selvtilliden er derfor høj i London-klubben, der heller ikke har tabt siden august.

Efter en række skuffende resultater gik Liverpool amok i midtugens Champions League-kamp imod Maribor. Hele 7-0 vandt Merseyside-klubben efter en kamp, hvor de offensive profiler Mohamed Salah, Roberto Firmino, Philippe Coutinho og Alex Oxlade-Chamberlain alle kom på tavlen.

Liverpools seneste sejr ændrer dog ikke ved, at bookmakerne stadig har Tottenham som favoritter. Hos Betsafe er der for eksempel odds 2,21 på, at Tottenham vinder, imens en Liverpool-sejr belønnes med odds 3,40.

Læs vores anmeldelse af Betsafe, og bliv klogere på en af Danmarks bedste bookmakere.

 

Spil på kampen hos Betsafe

Optakt: Tottenham Hotspur – Liverpool

Tottenham Hotspur

 Spurs fortsætter opstigningen under manager Mauricio Pochettini på imponerende facon. I midtugen spillede de 1-1 på udebane imod selveste Real Madrid, og det ser efterhånden rigtig godt ud i Champions League, hvor de har syv point efter de første tre kampe. Tottenham er blevet et hold, der kan spille op imod verdens bedste, og det er umuligt ikke at blive betaget af klubbens udvikling.

I Premier League ligger Tottenham på tredjepladsen, og de har efterhånden overhalet både Liverpool og ærkerivalerne Arsenal i den engelske rangorden. Spurs er simpelthen blevet et top fire hold, og det ser ikke ud til at ændre sig i denne sæson.

Derfor er forventningerne til klubben også høje, men det ser ikke ud til at tynge dem. Stjerner som Christian Eriksen og Harry Kane spiller nemlig noget af det bedste fodbold i deres karrierer for tiden, og det er en fornøjelse at se. Kane har lavet 11 mål i 11 kampe i denne sæson, imens Eriksen støber kuglerne fra sin plads på midtbanen.

I midtugen gjorde venstreback Danny Rose endda comeback. Den engelske landsholdsspiller fik de sidste ti minutter på banen, og han er endelig klar til at hjælpe Spurs igen efter en lang skadespause. De må dog stadig undvære langtidsskadede Erik Lamela. Derudover er Ben Davies, Victor Wanyama, Mousa Dembélé og Georges-Kévin Nkoudou alle tvivlsomme.

 

Liverpool

Jürgen Klopps Liverpool-mandskab fik oprejsning efter en svær periode, da de tirsdag smadrede Maribor med 7-0 i Champions League. Sejren var en kæmpe forløsning for Liverpool, der har haft ufattelig svært ved at score mål på det seneste. Selvom sejren kom imod en markant svagere modstander end dem Liverpool normalt møder, leverede The Reds en overbevisende præstation.

– Vi viste, hvor gode vi kan være, og vi gav aldrig op. Det var en god præstation hele vejen rundt. Det skal det selvfølgelig også være for at vinde 7-0, udtalte Klopp efter kampen.

Sejren er også vigtig for Liverpool fremadrettet, da den skaber momentum.

– Det giver spillerne en masse selvtillid. Når man ikke scorer, er det svært at forblive selvsikker, men vi vil forsøge at bruge dette resultat nu, fortsatte Klopp med henvisning til Liverpools problemer tidligere på sæsonen.

Liverpool og Klopp kan især glæde sig over, hvor afgørende roller klubbens offensivspillere spillede. Bortset fra Daniel Sturridge kom alle angriberne på tavlen, og de tankede dermed værdifuld selvtillid.

Liverpool må stadig undvære langtidsskadede Adam Lallana, Adam Bogdan, Nathaniel Clyne og Sadio Mané.

 

Spilforslag

Tottenham og Liverpool er to hold, der begge vil frem på banen, og især gæsterne er kendt for at spille kamikazefodbold. Det er derudover to hold, der har masser af selvtillid efter gode europæiske resultater, hvilket de vil udnytte.

Sidst men ikke mindst er det to hold, der begge har angribere i verdensklasse. Hos Tottenham er Kane flyvende, imens Liverpool kan stille op med folk som Salah, Firmino og Coutinho.

Det er derudover to hold, der står godt til hinanden. Liverpool foretrækker at stå højt på banen og presse aggressivt, hvilket passer Tottenham fint. Spurs har det nemlig svært imod hold, der forsvarer sig dybt og overlader alt initiativet til Tottenham. Det samme kan man i øvrigt sige om Liverpool, da Spurs’ høje pres vil give masser af plads til hurtige folk som Salah og Firmino, der kan blive sendt i dybden.

Vi kan derfor ikke komme udenom at anbefale et spil på over 2,5 mål til odds 1,68 hos Betsafe.

 

Følg spilforslaget hos Betsafe