Det er top imod bund i Gruppe H, når Tottenham Hotspur onsdag aften tager imod cypriotiske APOEL i Champions League. Tottenham har sikret sig gruppens førsteplads, imens gæsterne kæmper for at få tredjepladsen.

Tottenham har overrasket alt og alle i denne sæsons Champions League, og de er nu klar til ottendedelsfinalerne. The Lilywhites har dog blot vundet en af deres seneste fem kampe i alle turneringer, og i weekenden skuffede de endnu en gang med 1-1 ude imod Watford. Derfor er Tottenham også begyndt at sakke bag de resterende tophold, og de er blot på sjettepladsen i Premier League.

APOEL har skrabet to point sammen i de første fem kampe. Begge point kom efter 1-1 kampe imod Borussia Dortmund. Tyskerne har dog en markant bedre målscorer end APOEL, hvorfor cyprioterne skal have point. APOEL er dog i god form for tiden, og de kommer til London med tre sejre i træk.

Det vil dog være en gedigen overraskelse, hvis APOEL henter point på Wembley. Bookmakerne har kæmpe tiltro til hjemmeholdet, der selvfølgelig også er markant stærkere på papiret. Hos Danske Spil udbydes Tottenham-sejren til odds 1,20, imens APOEL fås til odds 13.

Læs vores anmeldelse af Danske Spil.

 

Bookmaker is inactive

 

Optakt: Tottenham Hotspur – APOEL

Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur logoEfter en flot sæsonstart er Christian Eriksen og Tottenham gået i stå på det seneste. Tottenham lignede længe en seriøs kandidat til mesterskabet, men på det seneste er Mauricio Pochettinos tropper faldet sammen. Spurs er nu hele 18 point efter Manchester City på førstepladsen, og de er blevet overhalet af både Arsenal og Liverpool.

Et af Tottenhams store problemer er, at midtbaneduoen med Christian Eriksen og Dele Alli simpelthen ikke er effektiv nok. I sidste sæson lavede de tilsammen 26 mål og 22 assists i Premier League, men i denne er det blot blevet til seks mål og fire assists indtil videre. Tottenham er yderst afhængige af de to kreatører, og klubbens bedste præstationer kommer, når Eriksen og Alli spiller op til deres bedste. Dette så man for eksempel da Tottenham for nylig udspillede Real Madrid på Wembley.

Det store spørgsmål forud for denne kamp er, hvilket hold Pochettino sender på banen. Tottenham har som bekendt allerede sikret gruppens førsteplads, og de kan derfor tillade sig at spare spillere. Dette betyder formentlig, at spillere som Fernando Llorente, Michel Worm, Juan Foyth og Moussa Sissoko alle kan få chancen fra start.

Pochettino må i øvrigt undvære Toby Alderweireld, Victor Wanyama og Erik Lamela. De to førstnævnte er skadede, imens Lamela ikke er en del af Spurs’ Champions League trup.

 

APOEL

APOEL logoCypriotiske APOEL er i Danmark bedst kendt som FC Københavns evige banemænd. Det cypriotiske hold er dog mere end blot en ond ånd for en dansk klub, og de er efterhånden blevet en fast del af europæisk topfodbold. APOEL har således været i Champions League-gruppespillet i tre af de seneste fire sæsoner, og man skal helt tilbage til 2013 for at finde den seneste gang, hvor de ikke kom i et europæisk gruppespil.

Klubben er suverænt Cyperns stærkeste, hvilket understreges af, at APOEL har vundet ti mesterskaber siden årtusindeskiftet. APOEL har formået at opbygge en yderst solid økonomi, og hvert år er de i stand til at hente dygtige spillere til for store penge. Før denne sæson brugte de blandt andet næsten 20 millioner på det ungarske stortalent, Roland Sallai. Han har været fantastisk siden skiftet til Cypern og scoret fem mål i ni ligakampe.

APOEL spiller da også med i den absolutte top i den cypriotiske liga i denne sæson. Efter 12 kampe har de 26 point, og de har vundet deres seneste fem kampe. De halser dog stadig fire point efter førerholdet fra Anorthosis, men det hører med til historien, at APOEL har spillet to kampe færre.

Cyprioterne er rejst til London uden den brasilianske midtbanespiller Carlao og den bulgarske forsvarsspiller Zhivko Milanov. De er begge skadede i øjeblikket.

 

Spilforslag

Tottenham er kæmpe favoritter, når de tager imod APOEL, og alt peger da også på en sejr til Spurs. Englænderne er markant stærkere på papiret, og det omvendte opgør i Cypern endte med en 3-0-sejr til Tottenham.

Det ser ud til, at Tottenham starter en række reserver imod APOEL, men dette kan vise sig at være en god ting. I stedet for at stille med spillere, der forsøger at passe på sig selv, kommer der i stedet sultne folk på banen. Alle reserverne vil nemlig være opsatte på at bevise sig selv overfor Mauricio Pochettino, og de kommer til at give den fuld gas.

Sidst men ikke mindst skal det nævnes, at Tottenham har været rigtig gode på hjemmebane i denne sæson. Blot to gange har Spurs tabt hjemme, og Wembley-forbandelsen er for længst glemt. Derfor anbefaler vi, at man spiller på, at Tottenham vinder med mindst to mål til odds 1,62 hos Danske Spil.

 

Bookmaker is inactive

 

danske spil logo