tøffeDer findes dygtige eksperter når det kommer til betting og så findes der åbenbart Stig Tøfting. Tøffe kender de fleste fra et hav af landskampe og en flot karriere i udlandet, men at Tøffe også har en finger på pulsen når det kommer til at forudse resultater fra den danske superliga, var det måske ikke alle der var klar over.

Således er Tøffe for 18. gang klar med et tip på en af rundens superliga-kampe, og denne gang har han kastet blikket på FC København mod FC Midtjylland. Tøffe tror på uafgjort, og skulle bettet gå hjem, så holder Tøffe en ROI på mere end 120%. Og det helt uden at medregne, at  DU får op til 100 kroner i bonus hvis Tøffe rammer forbi.

Ja, følg Tøffes top tip på Scandic Bookmakers og få op til 100 kroner hvis Tøffe rammer forbi. Skulle Tøffe ramme, så får du naturligvis bare indsat gevinsten på din konto. Der er ingen regler for at du skal opt-in for at deltage. Alt du skal gøre er at oprette / logge in på Scandic Bookmakers og smide op til 100 kroner på Tøffes Top Tip.

 

Følg Tøffes Top Tip på Scandic Bookmakers her – >

I denne runde tror Stig Tøfting på en uafgjort mellem mægtige FC København og superligaens duks, FC Midtjylland. FCM har haft en imponerende sæson ind til videre, men der kom et mindre skår i glæden i går. FCM tabte således hele 3-0 på udebane til Esbjerg. Skulle kampen i Parken ende uafgjort, så kan du lige nu få odds 3.30.

Det vil sige at du scorer 330 kroner hvis du følger Tøffes tip for 100 kroner. Ender det med en sejr til FC København eller FC Midtjylland, ja så får du altså udbetalt en bonus på 100 kroner. Din bonus skal spilles igennem én gang til odds 1.50.