Deltag ved DM i Tips efteråret 2018 lige her.

Der er en enkelt dygtig og heldig tipper, som har ramt 13 rigtige i dette kalenderår. Derfor var præmiepuljen i lørdags på mere end fem millioner kroner. Den er kun vokset, da der ikke var nogen som formåede at ramme rigtigt. På lørdag har du altså muligheden for at vinde den største Tips 13-pulje nogensinde. Hvis du vel og mærket kan forudsige udfaldet af de 13 udvalgte kampe. Der er dog også ganske gode penge at hente, hvis du kan ramme enten 12, 11 eller ti rigtige. Det er op til dig, hvilket system og indsats som passer til din pengepung, men der er absolut ingen grund til ikke at spille med.

 

Bookmaker is inactive

 

Manglende vindere betyder mange millioner

Jo længere tid der går imellem at præmiepuljen bliver vundet, desto større bliver den. Da der som skrevet før kun har været en enkelt vinder i år, så er der pludselig rigtig mange penge på spil, hvis vi ender med en enlig vinder. Rekorden for den største gevinst er næsten 30 år gammel, men den står altså for fald i weekenden. Frederik Skov, som er Danske Spils produktmanager, havde følgende at sige om de mange millioner, der er på højkant.

– “Den største gevinst i Tips 13’s historie er 5.103.343 kroner, som blev vundet af én dygtig tipper i Åbenrå i 1990. Den rekord kan muligvis godt blive slået, hvis vi får en enlig vinder af denne ekstraordinære store pulje i Tips 13,” udtaler Frederik Skov.

Programmet på lørdag består udelukkende af kampe fra de to bedste engelske rækker. Det vil altså sige Premier League og EFL Championship. Hvis du er en haj til britisk bold, så er det nu, at du skal bevise det. Du bliver nemlig fyrsteligt belønnet, hvis du er den eneste, som kan ramme alle de 13 engelske kampe rigtigt.

 

Hvordan ser lørdagens program ud?

Hvis man vil vinde den største Tips 13-pulje nogensinde, så handler det naturligvis først og fremmest om at forudsige udfaldet af samtlige 13 kampe. Det handler dog også om at spotte overraskelserne, hvis de kommer. Præmiepuljen skal nemlig deles, hvis der er mere end én vinder. For eksempel falder rigtig mange tippere fra, hvis Liverpool, Manchester United og/eller Manchester United smider point mod henholdsvis Southampton, Wolverhampton og Cardiff.

Tips 13-kupon til lørdag den 20. september 2018
Her ses tipskuponen til lørdag med procenter fra Danske Spil. Den viser altså, hvad tipperne spiller på.

Størstedelen af tipperne tror i øvrigt også på, at Leicester, Leeds og West Bromwich Albion burde snuppe sikre sejre mod henholdsvis Huddersfield, Birmingham og Millwall.

 

Bookmaker is inactive

 

Danskek Spil Tips' officielle logo