Spilekspert Christian Thye leverer spilforslag til weekendens danske kampe og du får her serveret en søndagstrippel med blandt andet tips til superligakampene Lyngby-OB og Randers-Silkeborg.

Unibet Se Superliga odds hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Unibet logo

Christian Thye´s Tips til søndagens danske kampe

Søndag 18/09 kl. 14.00:

Fredericia – Hvidovre: 2 til odds 2,40 hos Unibet

Hvidovre har igen sat kursen mod Superligaen med 20 point af 27 mulige så langt. Fredericia har skuffet i opstarten og kan meget vel tænkes at få en svær hjemmekamp mod et stærkt fungerende gæstemandskab. Hvidovre scorer mål på samlebånd i 1. division med 25 træffere i ni kampe.
Tilgangen af Christian “Greko” Jakobsen fra Lyngby har været en stor gevinst for Hvidovre med seks scoringer så langt. De har formået at beholde stammen af spillere fra sidste sæson, hvilket vestegnsklubben profiterer af. Fredericia har haft en håbløs start, men dog med sejre i deres seneste to af fire kampe.
I weekenden var de på hælene mod bundholdet Hobro, hvor de fortjent var bagud ved pausen for dog at vinde kampen 1-3. Fredericia lukker rigtig mange mål ind, og det kan blive problematisk mod 1. divisions bedste offensiv.

Søndag 18/09 kl. 14.00:

Lyngby – OB: X2 til odds 1,62 hos Danske Spil

Lyngby har sæsonens første sejr til gode efter de første ni superligarunder. De Kongeblå er defensivt udfordrede af, at Andreas Bjelland og Kristian Riis er ude med langtidsskader.
OB har haft en skidt sæsonstart, men formen er opadgående, og de ramte sæsonens højdepunkt senest med sejren over FC København. Og formen er helt elendig hos De Kongeblå fra Lyngby, der har tabt fem af deres sidste seks kampe, og i den periode kun har scoret to mål.
Lyngby var dog tæt på sejren senest i Aalborg mod et amputeret AaB-mandskab, men man manglede kynismen i de afgørende situationer. OB har haft en svært opstart, hvor sædet undervejs har været glohedt under Andreas Alm.
Der lader til at være optimisme på Fyn efter sejre i deres sidste tre af fire kampe i Superligaen. Jeg havde forventet en oddsmæssig helt lige kamp, og i det lys bør odds 1,62 på minimum det ene point til fynboerne være et fint skud.

Søndag 18/09 kl. 14.00:

Randers – Silkeborg: Under 2,5 mål til odds 2,13 hos Danske Spil

Randers har Superligaens stærkeste defensive skanse og scorer samtidig få mål. Silkeborg kommer fra en hård europæisk kamp torsdag mod West Ham og bør være mærket på fysikken søndag eftermiddag. Det lugter af få mål.
De lyseblå fra Randers har et scoringssnit på 2,1 mål pr. kamp i deres første ni superligaopgør i denne sæson. Deres sidste tre hjemmekampe er vundet 1-0 mod henholdsvis AaB, Viborg og Horsens. De kan næppe få noget bedre tidspunkt at møde Silkeborg på 2,5 døgn efter de rødblusede har spillet i Conference League.
Gæsterne har for nylig solgt deres offensive stjernefrø Nicolai Vallys til Brøndby. Han bliver svær at erstatte med ti mål og ti assists i sidste sæson. Silkeborgs sidste fire ud af fem kampe i Superligaen er gået under 2,5-mållinjen.

Bookmaker is inactive

Nordicbet banner

Weekend Trippel

Vælger du at sætte de tre spilforslag sammen i en trippel, så kan du få et samlet odds på 7,93 hos Danske Spil.

Randers – Silkeborg: Under 2,5 mål til odds 2,13 hos Danske Spil
Lyngby – OB: X2 til odds 1,62 hos Danske Spil
Fredericia – Hvidovre: 2 til odds  2,30 hos Danske Spil
Samlet: odds 7,93
Du kan også vælge kombinationsvæddemål som f.eks. doubler (x3) eller Trixie (x4).