Tennis: Se gratis Wimbledon 2014 på nettet her

Mandag d. 23 juni blev et af de helt store sportsbegivenheder skudt igang, da Wimbledon 2014 åbnede dørene op for den traditionsfyldte tennisturnering. Er du forhindret i at se alle kampe i TV, så har du nu en gratis mulighed for at se det på livestream på nettet uden reklamer.

Bet365 sender nemlig live fra et hav af kampe fra Wimbledon 2014, og det er ganske gratis at se livestream (eller livebilleder som bet365 kalder det) på bet365. Alt du skal gøre for at kunne læne dig tilbage og nyde tennis i verdensklasse.

Bet365 viser både kampe fra mande- og dameturneringen lige som de viser kampe fra double turneringen. De er de helt store kampe med de største stjerner der bliver vist, også mange af de kampe der ikke bliver vist i TV.

Har du spillet på en kamp, eller overvejer du at spille live på et kamp, så har du altså mulighed for at følge med i kampene helt gratis.

Det eneste du skal gøre for at få adgang til alle de mange kampe fra Wimbledon er at oprette en gratis konto hos Bet365 og indsætte penge på din konto. Du behøver ikke at spille for at få adgang til at se livestream, du behøver kun at have penge på din konto. Et lille tip er, at du indsætter 101 kroner og trækker 100 kroner ud med det samme. På den måde har du altid 1 krone på din konto og kan altid se gratis livestream.

 

Se gratis Wimbledon 2014 på bet365 her – >

 

 

Odds på vinderen af Wimbledon 2014

I denne artikel ser vi nærmere på favoritterne i den mandlige turnering. Er du på udkig efter odds på vinderen af kvindeudgaven, så finder du odds her.

Hos kvinderne lige det en sikker sejr til Williams, men hos mændene er der noget mere spænding omkring udfaldet. Hele 4 spillere står med rigtig gode kort på hånden til at vinde Wimbledon 2014. Den største favorit er dog Novak Djokovic der giver pengene 2.75 hvis han ender med at vinde Wimbledon 2014.

Skulle det ikke være bookmakernes favorit der ender med at vinde Wimbledon i år, så er det tæt på dødt løb mellem de tre næste. Andy Murry giver pengene 4.50 gange igen hvis han skulle vinde. Det gør ham til den anden største favorit i år. Lige efter ham finder vi Rafael Nadal og Roger Federer der begge giver odds 5.50 hvis de skulle ende med at snuppe titlen i år.

 

Odds på Wimbledon 2014 på bet365 her – >