Tag den store eksamen og vind gratis tipskroner med din fodboldviden

Ved du noget om fodbold og kunne du tænke dig nogle gratis tipskroner til det kommende DM i Tips-mesterskab, så quiz med hos Danske Spil i næste uge.

Fra torsdag d. 18. oktober 2018 til og med mandag den 22. januar kan du hver dag svare gratis på spørgsmål om Tips og fodbold, og jo flere rigtige svar du får, desto flere tipskroner vinder du til DM i Tips-konkurrencen som starter snart hos Danske Spil.

Danske Spil lover, at quiz-spørgsmålene godt kan blive “lidt langhårede”, og derfor får du selvfølgelig tre svarmuligheder hver gang.

Er du klar til den store Tips-eksamen, så spil med fra på mandag.

 

Gå til Tips hos Danske Spil

 

Tips 13 hver dag i ugen

Lige i øjeblikket er der næsten så mange fodboldkampe i programmet, at der er en Tipskupon hver dag hos Danske Spil.

I gamle dage kunne man kun spille én Tipskupon om ugen, men gennem årene har Danske Spil stille og roligt udvidet sortimentet for tipperne, og nu kan du altså spille Tips 13 nærmest dagligt.

 

Glæd dig til DM i Tips 2018

Besøg Danske Spil nu og spil med i Tips 13 i de kommende uger, så du er klar, når starten på DM i Tips går i gang til november.

Selve DM i Tips-kampagnen er ikke online i skrivende stund hos Danske Spil, men den er formentligt lige på trapperne, og når præmier og struktur foreligger, kan du selvfølgelig finde mere information her på Odds.dk.

 

Gå til Tips hos Danske Spil

 

Danskek Spil Tips' officielle logo