Sverige – Danmark odds: Genvinder Danmark VM i herrehåndbold?

Efter en lang og flot turnering står det danske håndboldlandshold nu i finalen ved VM for herrer. Her skal danskerne op imod Sverige, som har været turneringens store overraskelse. Derfor er Danmark ikke overraskende favoritter til at løbe med guldet. Vi har samlet de bedste odds på Danmark – Sverige

 

Odds på Sverige - Danmark her

 

Danmark – Sverige Odds

Indlæser odds…

Det lykkedes Danmark at få nedlagt det stærke spanske hold og derved sikre sig en plads i finalen. Svenskerne leverede en mindre sensation ved ret så overbevisende at slå Frankrig, hvilket også er blandt årsagerne til, at odds på Danmark er relativt lave.

En anden årsag til, at et odds på Danmark giver god mening er, at Danmark stort set er gået fri af skader. Det er faktisk kun Magnus Landin, som har lidt problemer op til finalen mod Sverige.

Danmark var på forhånd favoritter til at vinde VM, og den favoritværdighed har de indtil nu været i stand til at leve op til. Spanien var også blandt de store favoritter til at løbe med guldet, men her spillede Danmark altså igen op til deres bedste og vandt med 35-33.

Det var især Mikkel Hansen, som virkelig levede op til sin stjernestatus. Han smadrede Spanien og lavede hele 12 mål og flere assists. Hvis han kan hive det niveau frem igen i finalen ser det mere en fornuftigt ud med henblik på de danske chancer, hvilket odds på Danmark – Sverige da også reflekterer.

Man skal også huske på, at Sverige til trods for deres imponerende sejr havde en fordel, da Frankrig var plagede af skader. De manglede nemlig stjernerne Luka Karabatic og Timothey N’Guessan samt målmanden Wesley Pardin, som blev skadet tidligt i turneringen.

Det franske målmandsspil var mildt sagt ikke det bedste mod Sverige. Her kommer der forhåbentlig andre boller på suppen, når de svensker skytter står overfor Niklas Landin.

Odds på antal mål i Danmark – Sverige

Indlæser odds…

Der er naturligvis en stribe forskellige odds på Danmark – Sverige hos Bet365. Her har vi valgt at fremhæve odds på antal mål i Danmark – Sverige.

Bet365 har lagt linjen ved over/under 55,5 mål. Ser man på de to holds semifinaler, opdager man hurtigt, hvorfor dette spil ser ret så sandsynligt ud.

Sveriges kamp mod Frankrig resulterede i 58 mål, mens Danmarks opgør mod Spanien var en regulær målfest med hele 68 scoringer.

Sidst Danmark og Sverige mødtes ved en slutrunde var som bekendt tilbage ved sidste VM i 2019. Her bød holdenes opgør i mellemrunden på netop 56 scoringer.

 

Optakt til Danmark Sverige

Historisk set er Sverige bedre end Danmark, men den svenske dominans ligger efterhånden langt tilbage. I de seneste mange år har det danske herrelandshold været bedst. Dette kan man også se på resultaterne fra de seneste indbyrdes kampe, hvor tendensen har været, at Danmark har været en tand bedre end svenskerne.

De seneste fem indbyrdes slutrundeopgør mellem Danmark og Sverige (Danmark står først):

  • 30-26 (VM 2019)
  • 34-35 (EM 2018)
  • 27 – 25 (VM 2017)
  • 28 – 28 (EM 2016)
  • 22 – 24 (OL 2012)

All time statistik mellem Danmark og Sverige:

  • Danske sejre: 84
  • Uafgjort: 16
  • Svenske sejre: 134

 

Spilforslag til Danmark – Sverige

Indlæser odds…

Danmark er som nævnt ret så store favoritter inden kampen. Derfor er der ikke overraskende den store værdi at hente i et spil på dansk sejr uden handicap.

Vi har derfor udvalgt odds på Danmark med mindst tre mål til vores spilforslag på Danmark – Sverige. Hvis Danmark kan finde spillet fra storsejren mod Kroatien og semifinalesejren mod Spanien frem igen, bør de også være i stand til at slå det svenske hold uden for stort drama.

Som nævnt var svenskerne lidt heldige med, at Frankrig blev ramt af et par uheldige skader. Desuden stod Sveriges Andreas Palicka sit livs kamp i målet og diskede op med hele 12 redninger.

Hvis ikke det kører for ham igen mod Danmark, får han en lang aften overfor de danske skytter. Vi regner med, at Danmark tager guldet i forholdsvis sikker stil.

 

Odds på kampen hos Bet365

 

Sådan oddser man på Danmark – Sverige

For at oddse på Sverige – Danmark på internettet skal man have en konto hos en bookmaker. Vi har samlet en oversigt over alle de danske bookmakere og deres bonusser, hvor man kan få et overblik. For de uindviede kan det dog virke som en jungle med de mange spiludbydere på markedet. Skal man oddse på håndbold, anbefaler vi, at man bruger Bet365. Her vil man desuden også kunne livestreame Danmark – Sverige gratis og lovligt. Derudover får man adgang til høje odds og et kæmpe spiludbud på VM i håndbold, hvilket inkluderer en lang række specialspil på alt mellem himmel og jord.

Det er ganske nemt at oprette en konto hos Bet365. Alt man skal gøre er at følge et af de grønne links på denne side, hvorefter man bliver taget direkte til opretningssiden. Her opretter man sin konto, hvilket ikke tager mere end et øjeblik. Så snart dette er gjort, skal man indsætte penge. Man bestemmer helt selv, hvor meget man indsætter.

Læs vores anmeldelse af Bet365 og bliv klogere på bookmakerens produkt samt, hvordan du udfylder en spilkupon.

 

Opret konto hos Bet365