Odds 16 på Sverige slår Schweiz hos betfair

Sverige vandt højst overraskende deres meget svære gruppe bestående af Tyskland, Mexico og Sydkorea. Nu venter Schweiz så i 1/8-finalen, og når man tænker på, hvor godt vores svenske naboer har spillet indtil videre, så burde det være en overkommelig opgave at ekspedere schweizerne ud af turneringen. Hos betfair kan nye kunder frem til kampstart tirsdag klokken 16:00 få odds 16 på Sverige slår Schweiz.

Det kræver faktisk ikke særlig meget at få dette forhøjede odds. Man skal sådan set bare følge vores instruktioner og så ellers krydse fingre for en svensk sejr. Hvis den kommer i land, så sikrer man sig en stor gevinst og en rigtig god start hos den brillante bookmaker betfair.

 

betfair Sportsbook Spil på svensk sejr over Schweiz her

100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonus og indbetaling skal omsættes otte gange til mindst odds 1,95 indenfor 90 dage. Regler og vilkår gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Så nemt er det

Alt man skal gøre for at få odds 16 på Sverige slår Schweiz er at følge denne simple fire-trins guide.

  1. Klik på enten den grønne knap eller betfair-billedet ovenfor.
  2. Tryk på ‘TILMELD DIG NU >>’.
  3. Lav en bruger hos betfair og brug bonuskoden ZFBJ3F
  4. Spil 50 kroner på Sverige slår Schweiz til odds 16

Ved at klikke på den grønne knap eller betfair-billedet i denne artikel bliver man viderestillet til betfairs kampagneside, så man slipper for selv at sidde og lede efter den. Inde på kampagnesiden er der en ‘TILMELD DIG NU >>’-knap (som på billedet), og den skal man trykke på. Nu mangler man egentlig bare at udfylde alle sine personlige infomationer for at oprette en bruger. Det vigtigste er, at man benytter sig af bonuskoden ZFBJ3F, da det er den, som der sørger for, at man kan få odds 16 på Sverige slår Schweiz. Man kan maksimalt spille 50 kroner til dette forhøjede odds, hvilket betyder, at man kan vinde 800 kroner, hvis vores svenske naboer snupper sejren over schweizerne i ordinær spilletid.

 

 

Regler og vilkår

Man skal registrere sin konto indenfor landets grænser for at få det forhøjede odds. Det er muligt at spille mere end 50 kroner på svensk sejr, men det er kun de første 50 kroner, som der bliver spillet til det forhøjede odds. Man kan ikke bruge bonuspenge til at spille på det forhøjede odds, og væddemålet må ikke placeres på betfairs spillebørs. Derudover kan man heller ikke bruge deres cash out-funktion, mens kampen er i gang.

Hvis man vinder, så bliver gevinsten udbetalt som et bonusbeløb, der skal gennemspilles én gang indenfor 90 dage til mindst odds 1,50. Herefter kan man bruge pengene, som man har lyst til.

 

Odds 16 på Sverige slår Schweiz hos betfair