Svar rigtigt på 6 spørgsmål hos Unibet og vind 500.000 kroner i gratis konkurrence

I anledning af, at Premier League sæsonstarten endelig tager sin form fredag d. 9 august. Har Unibet disket op med en storstilet konkurrence kaldet Kick-Off. Her kan du vinde 500.000 kroner, hvis du kan svare rigtigt på 6 spørgsmål. Som omhandler den første runde i årets Premier League.

 

Deltag i konkurrencen nu

 

De 6 spørgsmål er følgende

1) Hvem vinder fredagens kamp mellem Liverpool og Norwich?

2) Kommer begge hold til at score, når Manchester United møder Chelsea på søndag?

3) Hvad bliver resultatet i kampen mellem Manchester United og Chelsea?

4) Hvor mange mål bliver scoret i kampen mellem Newcastle og Arsenal?

5) Hvor mange hjørnespark bliver der i kampen mellem Tottenham og Aston Villa?

6) Hvem kommer til at score det første mål i kampen mellem Manchester City og West Ham?

 

Bevis at du er den ultimative fodboldtipper i Premier League,  og vind de 500.000 kroner. Dyst mod vennerne i denne fornemme konkurrence, og få håneretten ud over de mange penge. Selve konkurrenceformatet er ganske simpelt, men samtidig kræver det en sublim fodboldviden samt selvfølgelig en god portion held at svare rigtigt på alle 6 spørgsmål. Så tag udfordringen op, og saml vennerne, og opnå ekstra spænding i den første runde af den engelske Premier League.

 

Sådan vinder du i Kick-Off hos Unibet

For at deltage i denne helt og aldeles gratis konkurrence hos Unibet, kræves det blot, at man opretter en konto hos bookmakeren. Der er ingen krav om, at man skal have penge på sin konto eller være en spillende kunde hos Unibet. Dermed kan man helt ubekymret og uforpligtende oprette en konto og deltage i konkurrencen om den store præmie på 500.000 kroner.

De 4 simple trin er som følger.

  1. Opret en konto hos Unibet
  2. Gå til “Kampagner” i toppen af skærmen
  3. Vælg Unibet Kick-Off Series – Svar rigtig på 6 spørgsmål for at vinde!
  4. Udfyld dine 6 svar i din tipskupon

Ender konkurrencen med to eller flere vindere, deles præmien ligeligt mellem alle deltagere med samtlige kampe tippet forkert.

Sidste frist for at deltage i konkurrencen er fredag den 9. august kl.21:00, herefter er den første kamp startet og du kan begynde at nyde og følge dine vindende tips!

 

Sådan her finder du dine “Vinder” picks

Billede af Brian Laudrup, der reklamerer for Unibets nul rigtige konkurrence

For at tippe samtlige kampe rigtigt, kræver dette som tidligere nævnt både en stor fodboldviden samt en god portion held.

Selvfølgelig kan man altid benytte sig af en ganske simpel strategi der baserer udelukkende på held, men med 6 kampe, bliver denne taktik sandsynligvis meget svær at fuldføre til perfektion.

Derimod vil en helt oplagt strategi være at vælge sine sikre kampe først og derefter tippe på disse. Som regel vil de sikreste kampe også oddsmæssigt være de største favoritter, så det vil sige, at ved hjælp af at bruge denne strategi vil man lukrere på et minimum af kæmpeoveraskelser.

Men i de store ligaer, som Premier League vil der altid komme overraskende resultater, så dette skal man selvfølgelig ligeledes tage med i sine betragtninger. Mange kampe i den første runde har ikke en overvældende klar favorit, og især i den første kamp i ligaen vil begge hold ofte være tilfreds med et point. Dette skyldes selvfølgelig, at holdene for alt i verden vil undgå at stå med ryggen imod muren fra starten af. Dette øger selvsagt sandsynligheden for et uafgjort resultat betragteligt.

 

Kig grundigt på tendenserne

Det kræver et analytisk gennemarbejde af samtlige kampe, at være bedst muligt forberedt på, at tippe samtlige kampe rigtigt. Alt dette kan lyde nemt, men det kan bestemt være en udfordring. Seks kampe skal tippes rigtigt, og det kræver at man lavet sin research, samt rammer heldet. Gør man det vil det uden tvivl komme til, at blive ekstremt værdifuldt.

 

Stor velkomstbonus til nye kunder – Helt op til 1.000 kroner

Unibet har som en af de største bookmakere et utroligt stort udvalg af spil på slutrunderne, med nogle af de højeste odds i branchen, og om man ønsker at spille på kampresultater, indkast, målscorere eller hjørnespark har Unibet helt sikkert noget for dig fra deres kreative oddssætter team, som du vil elske at spille på.

Der er derfor penge at hente hvis du vælger at sætte penge ind på din nye konto, hvor Unibet matcher din første indbetaling, hvor du mindst skal indbetale 40 kroner ind og kan vælge at indsætte helt op til 1.000 kroner!

Dette betyder at hvis du sætter 1.000 kroner ind på din konto, vil du få 1.000 ekstra af Unibet og have 2.000 kroner at spille for fra dag et!

 

Deltag i konkurrencen nu

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund