superliga logo hvidDagens Superligaopgør er noget overraskende mellem 2 ubesejrede mandskaber. Esbjerg tager imod AaB på Blue Water Arena.

Esbjerg tog i deres første kamp imod vicemestrene fra FC Nordsjælland. Det skulle vise sig at blive en drømmestart af dimensioner, vestjyderne stod overfor. Efter bare 24 minutter stod der 3-0, før Esbjerg satte tempoet ned. 4-0 endte kampen og Esbjerg har fået den bedst tænkelige start på sæsonen.

AaB havde ligeledes en vanskelig førsterundekamp. Mestrene fra FC København var på besøg i Aalborg, men AaB formåede ligesom Esbjerg at sende dem retur til Sjælland med et nederlag. I Aalborg endte kampen 2-1 til hjemmeholdet og kampen var tættere end i Esbjerg, men stadig var det en stor sejr for nordjyderne.

Til kampen i aften er Esbjerg ikke bare sprudlende af selvtillid. De har også Peter Ankersen klar efter karantæne og Martin Bergvold klar efter skade. Der er ingen af Esbjergs tilhængere, der forventer mindre end en sejr i aften.

I AaB’s lejr er der ingen ændringer. AaB har siden fået et lille hak i tuden efter at være ekspederet ud af Europa League kvalifikationen af Dila Gori, men cheftræner Kent Nielsen mener, at sejren over FC København fylder mere i nordjydernes bevidsthed og det derfor er et topkoncentreret mandskab, der drager til Esbjerg.

Betsson står for dagens bedste odds, hvis man er Esbjergfan. Her kan man hente odds 2.15.

Det uafgjorte resultat mellem de to tophold betaler odds 3.55, hvis man henvender sig til MermaidBet.

Hvis man tror, at Kent Nielsen har ret, og AaB rider videre på selvtillidsbølgen fra FCK-sejren mere end skuffelsen mod Dila Gori, så kan man få 3.85. Ligeledes hos MermaidBet.

De bedste odds på Esbjerg-AaB:

Esbjerg: 2.15 hos Betsson
Uafgjort: 3.55 hos MermaidBet
AaB: 3.85 hos MermaidBet

Kampen bliver sendt på TV3 Sport 1 med kampstart klokken 19:00.

Dagens spilforslag:

I dagens kamp giver vi Esbjerg en lille fordel. Kent Nielsen siger ganske vist, at AaB tænker mere på sejren over FCK end skuffelsen over at ryge ud af europæisk fodbold, men det er svært at tro på. Europæisk fodbold er noget specielt og AaB havde forventet at gå videre. Det giver et minus mentalt. Esbjerg derimod har ingen minusser. Udover den bedst tænkelige optakt til aftenens opgør med 4-0 over FCN, så har de Ankersen og Bergvold tilbage. Alt momentum ligger på Esbjergs side, så derfor er de vores bud i aften:

— >> Esbjerg-AaB: Esbjerg vinder til odds 2.15 hos Betsson

Hitrate: 9/24 = 38%
Samlet indsats: 24
Samlet resultat: -0.38
Tilbagebetalingsprocent (TBP): 98%