Det er fredag, og det er lig med Superliga. I dag er vi så heldige, at vi har et topopgør på programmet. Rækkens nr 2 fra OB møder rækkens nr 3 fra AGF. Før sæsonen var det måske svært at gætte på netop de to hold som 2 og 3 på nuværende tidspunkt, men det er charmen ved fodbold – at det er så uforudsigeligt.

De stribede fra Odense er ubesejret i årets Superliga. Det er blevet til 4 uafgjorte kampe, men endnu har man til gode at forlade banen med et nederlag. Det er langt over forventet, når man tager sidste sæson i betragtning. Det er bestemt godkendt og man bør være i højt humør inden dagens opgør mod AGF.

 

Dagens spilforslag
OB-AGF: Under 0.5 mål i første halvleg til odds 3.40 hos Bet365
knap_odds_her

 

Det er snart tid til landskamp igen og i den forbindelse er humøret højt i det fynske omklædningsrum. Rasmus Falk er netop blevet efterudtaget til landsholdet og dét er noget, der booster selvtilliden. OB stod til at miste Emil Larsen til Brøndby, men efter at have dumpet lægechecket på forunderlig vis, så får han mulighed for at fortsætte i OB. Det er bestemt en fordel for de fynske medaljechancer.

Spørger man træner Troels Bech, så er det team spirit, der er i højsædet hos fynboerne. Når man ser bort fra diverse landsholdsudtagelser til netop Emil Larsen og Rasmus Falk, så er det kollektivet, der præger OB og det som succes’en bæres på. Det kører virkelig godt for fynboerne for tiden og da der heller ikke er nævneværdige skader, så er det en topkarakter på moralfronten.

De hvide fra Fredensvang er ligeledes kommet godt fra start. Man har ganske vist forladt banen som tabere 2 gange allerede – heriblandt en 5-1 øretæve fra kampen i Esbjerg – men man har til gengæld hevet flere sejre hjem end OB’erne. Tager man i betragtning, at AGF’s kampprogram har været sværere end fynboernes, så er alt lyserødt i Smilets By.

Hos AGF kom der rygter i pressen om uenigheder mellem profilen Casper Sloth og cheftræner Peter Sørensen. Begge har siden været ude at nedtone de uenigheder, og det har da heller ikke været synligt på banen endnu. På skadeslisten går det fremad for aarhusianerne. Mate Vatsadze har været ude en del måneder med en brækket ankel, men er nu klar igen, ligesom Martin Jørgensen forventes kampklar igen efter et par ugers pause. Man har fortsat Anders Kure og Adam Eckersley udenfor.

I ugen der gik vandt AGF over serie 1-holdet Stjernen i pokalturneringen og i den forbindelse kom flere af de offensive spillere på scoringstavlen. Det har været et problem hele sæson, at målene er kommet fra midtbanen, så måske var det lige sådan et boost, angriberne havde brug for. Det bliver spændende at se i aften.

Vi forventer en kamp, hvor OB får lov at være spilstyrende, så længe der står 0-0, og hvor AGF vil leve på kontraangrebene.

Kampens bedste odds er:

OB: 2.35 hos MermaidBet
Uafgjort: 3.55 hos MermaidBet
AGF: 3.35 hos Danske Spil

Kampen sendes som altid om fredagen på TV3 Sport 1, og det er fra klokken 18:30.

Dagens spilforslag:

OB kommer blæsende med masser af selvtillid og AGF er klassisk tilbageholdende, når de kommer på besøg i Ådalen. I år, hvor OB ligger nr 2, er der ingen større risiko for, at det vil blive anderledes. AGF har de sidste sæsoner haft succes med den strategi i Odense og ‘if it ain’t broke then don’t fix it’ bliver formentlig AGF’s mantra i dag.

Det kan betyde et målshow eller ingen mål overhovedet – afhængigt af om OB får held med et hurtigt mål. Vi har hos odds.dk valgt at tro på den kedelige version, da det er den med mest value i hos bookmakerne. Dagens bedste spil kommer fra Bet365 og er en kedelig nulløsning for første halvleg:

OB-AGF: Under 0.5 mål i første halvleg til odds 3.40 hos Bet365

Hitrate: 20/54 = 37%
Samlet indsats: 54
Samlet resultat: -7.44
Tilbagebetalingsprocent: 86%