Superligaen – De bedste odds på FC Midtjylland-SønderjyskE

I tredje runde af Superligaen mødes Superligaens duks FC Midtjylland med den nuværende nr 3 SønderjyskE. Det er måske ikke de to hold, man fra starten ville have troet ville ligge henholdsvis 1 og 3, men vi er kun 2 kampe inde i sæsonen. FC Midtjylland har virkelig spillet solidt og SønderjyskE har haft et overkommeligt startprogram.

FC Midtjylland kommer til kampen efter sejre i Aarhus på 2-0 over AGF og 1-0 hjemme over de forsvarende mestre fra FC København. På trods af de kampe, så udtaler træner Glen Riddersholm, at kampen mod SønderjyskE bliver sæsonens sværeste hidtil. Om det er spil for galleriet eller der er mening bag den udtalelse vil snart vise sig.

FC Midtjylland har flere småskader og en del spillere er tvivlsomme. Tim Janssen er med sikkerhed ude med ben- og rygproblemer. Derudover florerer rygterne om flere profiler, der kan være på vej væk, hvilket muligvis kan skabe lidt uro i truppen. I den positive ende af rygtebørsen, så er Eyjolfur Hedinsson kommet sig ovenpå hans mindre skade og kan endelig få debut for ulvene, hvis alt flasker sig.

SønderjyskE startede sæsonen med uafgjort 1-1 i Odense mod OB, for derefter at besejre Brøndby med 1-0 hjemme i Haderslev. For nogle år siden havde det været et frygtet kampprogram at starte ud med, men såvel Brøndby som OB virker som midterhold at best i år og SønderjyskE fik også 4 flotte points ud af anstrengelserne.

Ayoub Sørensen er stadig ude med skade, ligesom nyindkøbet Bo Storm sidder over i fredagens opgør. Af dugfriske nyheder kan nævnes, at SønderjyskE her til morgen har lejet Mark Gundelach fra FC Nordsjælland sæsonen ud og han kan få debut allerede i aften, hvis de lyseblå har brug for det.

De bedste odds på FC Midtjylland-SønderjyskE:

FC Midtjylland: 1.90 hos Tipico eller Unibet
Uafgjort: 3.80 hos MermaidBet
SønderjyskE: 4.35 hos MermaidBet

Kampen starter kl 18:30 og vises på TV3 Sport 1.

Dagens spilforslag:

At sige, at SønderjyskE’s points er kommet på et billigt grundlag vil nogle måske mene er lidt hårdt sagt, når modstanderne har været Brøndby og OB. Ikke desto mindre må de to holds fans vænne sig til, at deres helte ikke er det samme som de har været. FC Midtjylland har eksempelvis besejret de forsvarende mestre og dermed vurderer vi ulvenes formkurve som noget bedre end sønderjydernes.

Rygterne om profiler, der er på vej væk fra FC Midtjylland kan let forplante sig i spillerne som en motivation til at gøre sit bedste, så de får det bedst mulige tilbud og dermed bliver en fordel i stedet for en ulempe. Vi tror på klar FC Midtjylland-dominans i aften og spiller:

FC Midtjylland-SønderjyskE (0-1): 1-tal = FC Midtjylland vinder med mindst 2 mål til odds 3.50 hos Tipico.

— >> Spil den på Tipico til odds 3.50 lige her

Hitrate: 9/28 = 32%
Samlet indsats: 28
Samlet resultat: -4.38
Tilbagebetalingsprocent (TBP): 84%